FOTO Scandal cu împuşcături în cartierul Dristor din Capitală din cauza unui loc de parcare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru persoane au fost rănite duminică după-amiaza în urma unei altercaţii cu bâte şi pistoale cu bile în zona Dristor din Capitală. Cearta a pornit de la un loc de parcare. Incidentul a fost semnalat la 112 în jurul orei 16:30.

UPDATE Trei bărbaţi au fost împuşcaţi cu bile de cauciuc în conflictul din cartierul Dristor din Capitală, ei aflându-se la Spitalul Floreasca, în timp ce unul a fost lovit în cap, fiind transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni, au precizat pentru cadre medicale.

Toţi cei patru au fost găsiţi conştienţi de echipajele de prim ajutor, a precizat medicul SMURD Manuela Guran.

Într-o declaraţie de presă susţinută în faţa Spitalului Floreasca, medicul Dan Marinescu a precizat că, dintre cele trei victime transportate la această unitate, un bărbat are o plagă lombară cu corp străin în muşchi, un altul are o plagă la nivel facial, iar cel de-al treilea prezintă plăgi în torace şi în lobul occipital, acesta din urmă acuzând o stare de somnolenţă.

Bărbatul care a ajuns la Spitalul Bagdasar-Arseni prezintă un traumatism cranio-cerebral minor, cauzat de lovire cu un obiect dur, a declarat pentru purtătorul de cuvânt al unităţii, Florian Bica.

UPDATE Focurile de armă trase duminică în Dristor, într-un conflict privind un loc de parcare, ar fi urmat unei bătăi în care s-au folosit bâte. Din cercetările făcute la faţa locului, reiese că un bărbat ar fi tras cu pistolul cu bile de cauciuc în cei care i-au ocupat locul de parcare, după ce aceştia ar fi scos bâtele să-l lovească. Patru persoane au fost rănite, fiind transporate la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni, însoţite de poliţişti.

Potrivit anchetatorilor, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare plătit, cu o maşină cu număr de Bulgaria.

În prezent, poliţiştii audiază martori.

Acesta nu este primul incident violent din zonă, în condiţiile în care în apropiere funcţionează mai multe cazinouri, iar clienţii acestora au intrat în conflict de mai multe ori de-a lungul timpului, cu riveranii.


Potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, incidentul a avut loc după ce victimele ar fi ocupat un loc de parcare plătit.

Din primele cercetări reiese că scandalul a izbucnit după ce proprietarul locului de parcare ar fi tras cu un pistol cu bile de cauciuc.

În prezent, poliţiştii audiază martori pentru a stabili contextul în care s-a produs agresiunea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a intervenit la faţa locului cu trei ambulanţe de prim ajutor şi una de terapie intensivă, a declarat pentru Mediafax purtătorul de cuvânt al instituţiei, Daniel Vasile.

Răniţii au fost găsiţi conştienţi şi au fost transportaţi ulterior la spitalele Floreasca şi Bagdasar-Arseni, însoţiţi de poliţişti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite