Sebastian Ghiţă, plângere penală pe numele lui Kovesi. Ce rol are secţia specială de investigare a magistraţilor şi ce invocă fostul deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghiţă, în perioada când era deputat. FOTO Mediafax
Ghiţă, în perioada când era deputat. FOTO Mediafax

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a declarat ,la România TV că a făcut o plângere penală pe numele fostei şefe a DNA, Laura Codruţa Kovesi. Fosta şefă a DNA a fost reclamată de Ghiţă la Secţia specială pentru anchetarea magistraţilor. Fostul social-democrat susţine că Laura Codruţa Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

„După ce am prezentat statului român toate elementele privin activitatea infracţională a acestui grup Onea – Kovesi am văzut că nimic nu s-a întâmplat şi că tot ce face acest grup  dosare fabricate este ascuns, pitit. Ce m-a făcut să fac această plângere este că această secţie de urmărire a magistraţilor permite cetăţenilor să prezinte probe", a declarat Sebastian Ghiţă la România TV.

Fostul deputat a făcut denunţul împotriva Laurei Kovesi la începutul săptămânii.

La începutul lui 2017 Sebastian Ghiţă susţinea că o firmă de construcţii din Ploieşti, care a primit bani de la Asesoft, a fost cea care a plătit avionul pentru aducerea în ţară a lui Nicolae Popa, din Jakarta, la cererea lui Kovesi şi a statului.

Curtea Supremă a Serbiei a respins în iulie solicitarea Ministerului român al Justiţiei privind extrădarea lui Sebastian Ghiţă, anunţă presa sârbă, care precizează că în acest caz decizia finală revine Curţii de Apel

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite