Sergiu Nicolaescu, certuri cu soţia în ultimul an de căsnicie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Regizorul Sergiu Nicolaescu ar fi avut probleme în căsnicie FOTO Adevărul
Regizorul Sergiu Nicolaescu ar fi avut probleme în căsnicie FOTO Adevărul

Sergiu Nicolaescu pare să nu-şi găsească încă liniştea, iar ecourile ultimelor zile încă se fac auzite. Regizorul şi soţia sa, Dana Nicolaescu, ar fi avut o relaţie tumultuoasă, cu multe certuri şi scandaluri, desfăşurate mai ales în ultinul an, potrivit cancan.ro.

În ulrima perioadă, între Sergiu Nicolaescu şi soţia lui, cu 47 de ani mai tânără, lucrurile n-au stat ca pe roze. Vecinii au confirmat că cei doi nu se mai înţelegeau şi se certau des, iar un vechi prieten al cineastului, Lucian Olteanu, face aceleaşi afirmaţii.

Olteanu, care este director de imagine şi care a colaborat cu regretatul regizor la mai multe filme de-a lungul timpului, inclusiv la „Triughiul morţii“, crede că Nicolaescu şi soţia lui nu au fost niciodată potriviţi.

Barbatul susţine că problemele dintre Sergiu si Dana erau destul de vechi, acestia certându-se de peste un an. „Când am auzit că a luat-o de nevastă, eu i-am spus lui Sergiu: «Ai făcut o prostie». Nu cred că l-a iubit cu adevărat. E clar că l-a afectat relaţia asta“, a declarat Olteanu pentru cancan.ro.

Trupul regizorului Sergiu Nicolaescu a fost incinerat sâmbătă la Crematoriul Vitan-Bârzeşti din Capitală. Aproape 300 de oameni au trecut de la stadiul de „figuranţi“ la cel de actori principali ai ultimei scene din existenţa regizorului Sergiu Nicolaescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite