Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Serial „Adevărul”: Otrava din pământul României. Principalele surse de poluare

19
7 Feb 2016 20:28:01
Autor: Dan Anghel
Peste 900.000 de hectare de sol sunt contaminate cu metale grele în România. FOTO Costel Crângan
Peste 900.000 de hectare de sol sunt contaminate cu metale grele în România. FOTO Costel Crângan

19 Comentarii

Robert Roman
7.02.2016, 22:47:03

Statele care polueaza cel mai mult planeta sunt SUA si China. Asta ca sa fie clar ca poluarea nu are nici-o treaba cu sistemul politic. La americani, partidul Republican, care sustine capitalismul salbatic fara norme si reglementari, nu crede nici in incalzirea globala si e impotriva normelor de mediu.

+6 (16 voturi)
CristianSieg Ufo
7.02.2016, 23:06:54

Ii intereseaza pe politicieni de sanatatea noastra, dupa ce au vrut sa distruga muntii si sa faca un crater cu cianuri si dupa ce au furat banii pentru bolnavii de cancer. Suntem condusi de dusmani si criminali, oameni care ne-au bagat in groapa. Degeaba fac ei proiecte acuma, chipurile sa arate ca sunt interesati sa repare.

+7 (7 voturi)
silvian silvian
8.02.2016, 01:02:40

Ce legatura are asta cu faptul ca solul Romaniei a fost ( si este ) in continuare contaminat ? Eu nu mananc paine facuta nici in China nici in USA, nici vegetale, etc ... de aceea imi doresc in primul rand ca solul Romaniei sa nu mai fie contaminat !

+6 (8 voturi)
Pisica Neagra
8.02.2016, 01:53:22

Comunistii au crezut in planuri cincinale. Si nu numai. Au crezut in irigatie. In Canalul Dunare-mare. In Centrala din Cernavoda. In sanatate si alimentatie rationala. Toate pentru romani si cu sacrificii facute tot de la romani. Bine sau rau, AU CREZUT IN CEVA. Sefii comunisti de la orase si sate erau strungari, maistri, medici, profesori, etc. munceau toti si erau toti la fel de bogati sau saraci ca si ceilalti romani ... Dar daca cineva poate spune IN CE AU CREZUT dupa 89 guvernele liberale, sociale, taraniste, pd-liste in afara de acapararea rapida de averi incomensurabile, sa sa o spuna deschis. Poate ca ei s-au sacrificat pentru binele Romania si noi nu am aflat inca.

+10 (12 voturi)
M Costi
8.02.2016, 06:07:51

Daca discutam despre poluare eu cred ca e bine sa începem cu poluarea cu deseuri menajere , pet-uri , resturi de materiale de constructii etc din padurile , muntii si apele noastre ! Si care nu sunt mostenite de la regimul comunist ci sunt "produse" din ultimii 15-20 de ani. Oriunde ai merge , la munte ori printr-o padure la deal sau la ses , poti vedea mormane de gunaie aruncate direct in albiile paraielor si râurilor , asa isi rezolva localnicii si constructorii problema deseurilor. Iar vina este si a primarilor , care nu impun celor care locuiesc /construiesc sa depoziteze provizoriu gunoiul.deseurile in containere si sa-l predea firmelor specializate , pe baza de contract.

+7 (7 voturi)