Sile Cămătaru a fost condamnat definitiv la 6 ani de închisoare pentru proxenetism. Judecătorii i-au confiscat 93 de prezervative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sile Cămătaru va sta în închisoare timp de peste 9 ani
Sile Cămătaru va sta în închisoare timp de peste 9 ani

Prin decizia Curţii de Apel Bucureşti, celebrul Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost condamnat definitiv, joi seara, la 6 ani de inchisoare cu executare pentru proxenetism. Sentinţa este definitivă.

Concret, instanţa a revocat liberarea condiţionată a lui Sile Cămătaru şi a dispus ca acesta să execute şi un rest de pedeapsă de 1.210 zile închisoare din pedeapsa de 13 ani închisoare dintr-o condamnare mai veche data de Înaltă Curte. Astfel, Cămătaru va avea de executat acum peste 9 ani de închisoare. 

Condamnarea a venit în dosarul prostituatelor de lux în care o instanţă inferioară a dispus „confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a unui dispozitiv electroşoc model TWL10, carcasă din material plastic de culoare neagră. În temeiul art. 112 alin. lit. b C.pen. dispune confiscarea specială de la inculpatul Balint Vasile a 93 (nouăzeci şi trei) de prezervative inscripţionate London”.

În acelaşi dosar, au fost condamnaţi pentru proxenetism patroni şi angajaţi ai unor cazinouri şi saloane de masaj din Capitală, majoritatea primind pedepse cu suspendare.

Zeci de persoane au fost trimise în judecată în acest dosar alături de Sile Cămătaru, printre care Adrian Panduru zis "Limbă", Liron Halevi, Nelu Aliuţă zis "JB" (fratele fostului fotbalist Marian Aliuţă), Ion Teodor zis "Teo", Amiran Dzanashvili, Julya Mazirov, Tov Israel Mazâl.

Procurorii susţin că, în perioada iunie - octombrie 2014, Sile Cămătaru, având ajutorul lui Adrian Panduru, a determinat şi înlesnit practicarea prostituţiei de către mai multe persoane de sex feminin.

La rândul său, Adrian Panduru se ocupa de racolarea clienţilor, îndeosebi străini veniţi pentru a practica jocuri de noroc în cazinouri din Capitală, jocuri care erau interzise în statele acestora de origine.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite