articolul anterior articolul urmator

Sindicaliştii din Poliţie, mesaj către Tudose: „Nu putem continua să acoperim mizeria din Ministerul de Interne“

6
12 Jan 2018 09:24:26
Autor: Redacţia Adevărul
FOTO Adevărul
FOTO Adevărul

6 Comentarii

Victor Mirea
12.01.2018, 09:38:53

E o afirmatie corecta, curajoasa si necesara. Pe mine altceva ma intereseaza: cine si de cand a creat mizeria in minister? Si cu ce mijloace ea a putut fi acoperita pana acum? Iar in final, ce s-a intamplat de nu se mai poate acoperi? Atentie! Ei au stiut de mizerie, au fost partasi si complici. Caci altfel, cei care se plang astazi, ieri eraun in strada. Ori in afara de Godina, care a iesit cu prudenta din front si numai insotit de publicul sau, care la o adica sa il apere in caz de ostracizare, nu prea s-a plans nimeni. Deci? De ce acum? Si cat va tine? Va veti simti curatati, daca o dati pe Carmen Dan afara? E suficient? Dar necesar?

+1 (1 vot)
DG Gabriel
12.01.2018, 13:42:32

grig vasiliu Nu e suficient sa isi dea Carmen Dan demisia, dar e un gest necesar. E bine ca orice ministru sa stie ca e pus acolo sa faca o treaba, nu sa sustina partidul si sa acopere haosul din propria ograda. Poate asa, toti vor fi mai pecauti si mai pusi pe rezultate.

Iobag Nerfos
12.01.2018, 09:51:02

Nu puteti continua sa acoperiti mizeria din MAI? Asta inseamna ca pana acum ati acoperit-o. Stiti voi poilitistilor cum se cheama asta? Tainuire, complicitate, falsificare de probe prin omisiune voita.. adica PUSCARIE pentru voi. Toti sunteti o apa si-un pamant. Care nu e violator, bataus de oameni nevinovati, hot sau spagar e complice cu primii si le acopera faptele

+3 (3 voturi)
Franc Charles
12.01.2018, 10:31:07

Mda, ce respect pot sa mai aiba angajatii ministrrului de interne cand s-au fovedit a fi lachei de casa ai psd, deschizand anchete penale la vomanda impotriva celir care protesteaza impotriva partidului, incalcand dreptul la libera exprimare, la asociere si la manifestare?

+1 (1 vot)
Andreea Dana Dragusin
12.01.2018, 14:00:20

V-ati trezit? Nu mai puteti continua? Intrebarea mea este cum de ati putut pana acuma? Trebuie sa iasa la iveala ce cloaca este polita, ca sa iesiti public cu afrimatii de genul "nu mai putem continua"? Sa va spun eu cum e cu asa zisa politie romana, mai ales cu politia locala: fara deontologie profesionala (in primul rand, sa nu mai vorbim de mijloace), sunt niste slugi ale autoritatilor locale si in goana dupa amenzi, nu sunt interesati nici de adevar, nici de siguranta cetateanului, de nimic.... Stergeti de pe masinile voastre chestia cu "siguranta si incredere", e o gluma cinica! Am fost tracasata de politia locala pe motivul ca detin 2 caini, in urma repetatelor sesizari ale unui vecin delator de meserie si probabil putin psihopat, ba am primit si o amenda pentru "tulburarea linistii publice". In acelasi timp, gasca de derbedei care se drogheaza si fac galagie pana tarziu in noapte pe bancile de la locul de joaca pentru copii nu a patit niciodata nimic. Si sa nu ziceti ca la mine veneau pentru ca existau sesizarile acelea ale vecinului scrantit; ca politist, trebuie sa vezi si singur ca in unele locuri exista probleme, chiar daca oamenii locului sunt poate lasi si nu raporteaza. Mentalitatea este: da cat mai multe amenzi si in rest nu te preocupa prea mult, sa nu patesti Doamne fereste ceva! va meritati ministrul cel fara de onoare (ce sa mai zicem de inteligenta!!) care este Carmen Dan! Oricum simpla apartenenta la un partid precum PSD-ul inseamna lipsa onorabilitatii.

+1 (1 vot)