Solicitarea făcută de criminala de la metrou în urmă cu două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Magdalena Şerban ceruse să fie adăpostită într-un adăpost pentru persoanele vulnerabile
Magdalena Şerban ceruse să fie adăpostită într-un adăpost pentru persoanele vulnerabile

Magdalena Şerban a solicitat, în 21 septembrie, directorului Complexului Integrat de Servicii Sociale pentru Adulţi -“Sf. Ioan”, din Sectorul 3 să i se permită să locuiască acolo întrucât vine iarna, nu are bani să mai plătească o gazdă şi nici nu poate munci pentru că „nu are nici mâncare, nici duş şi nici condiţii de trai decent”.

„Necesit adăpost pe perioada următoare de iarnă, deoarece m-am întors din Spania (Madrid) şi am avut bani de gazdă doar pentru o lună. Vă rog să luaţi în considerare cererea deoarece nu am putere de muncă pentru că nu am mâncare, nici duş, nici condiţii de trai decent”, spunea Magdalena Şerban, în cererea adresată, citată de libertatea.ro.

În cerere, femeia trece ca adresă de domiciliu, strada Virgil Pleşoianu nr 55 sector 1.

Magdalena Şerban a fost arestată preventiv după ce a ucis o tânără pe care a împins-o în faţa metroului, în staţia Dristor 1. Cu doar câteva ore înainte, a încercat un gest similar asupra unei alte tinere, care a reuşit să se opună şi să se salveze.

Te-ar putea interesa şi:

Tânăra aruncată în faţa metroului putea fi salvată dacă autorităţile reacţionau. „Am sunat la 112 şi m-au trimis pe mine să investighez”

VIDEO Cum s-a luptat să-şi salveze viaţa prima tânără împinsă în faţa metroului de criminala din Craiova 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite