Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Soluţia finală pentru diavolii roşii

20
6 Apr 2022 12:18:26
Paul Stan

Tehnologia permite acum ca astfel de atrocităţi să fie mediatizate şi văzute pe tot mapamondul în timp real sau în cel mai scurt timp. Se văd inclusiv din cer. Rămân pe retina privitorilor, dar şi în sufletul şi toată fibra martorilor, a supravieţuitorilor. Nimeni nu mai poate ascunde şi nega nenorocirile comise în Ucraina sau în altă parte a globului atunci când este văzut ceea ce face de către toată lumea!

 

De piatră să fii şi tot eşti cutremurat de atrocităţile împotriva umanităţii comise de criminalii ruşi în Ucraina. O lume întreagă este oripilată zi de zi, noapte de noapte, de faptele diavolilor roşii în Ucraina!

Crime atroce comise împotriva oamenilor-copii, femei, bărbaţi-care nu mai au nicio legătură cu războiul, ci mai degrabă cu minţile grav bolnave.

Cine ar mai fi crezut că asemenea atrocităţi s-ar mai putea comite voluntar în secolul XXI, după ce omenirea a suferit de crime cumplite, genociduri, ucideri în masă în secolele anterioare?

Probabil că puţini dintre noi ne-am mai fi gândit că în era tehnologică în care ne aflăm, ar mai fi fost posibile conflicte militare clasice, de genul celor din trecut, cu distrugeri masive, atât materiale, dar mai ales umane!

Cum este posibil ca acum, când te văd toţi ochii din cer ai miilor de sateliţi, trimişi de omenire în spaţiu, să mai existe diavoli pe pământ, care distrug tot ceea ce le iese în cale şi violează, torturează, ucid pe oricine le iese în faţă?

Şi să le mai treacă prin cap celor care dau ordine ”orcilor” să mintă făţiş, să nege crimele şi nenorocirile făcute, evidenţa, realitatea produsă, să falsifice grosolan adevărul când diavolii sunt filmaţi din cer la fiecare pas, când îi vede o lume întreagă ce fac?

Niciodată până acum în istoria oamenilor, mamele, taţii, copiii, familiile criminalilor nu au văzut, filmate, fotografiate, povestite, mărturii, atât de multe dovezi ale atrocităţilor comise de fii lor, militari şi decidenţi politici! Oare ce simt familiile acestor criminali când află despre faptele fiilor lor?

Şi ce sentimente pot avea atunci când primesc acasă colete cu obiectele luate de la victimele jefuite şi ucise în modurile cele mai bestiale posibil?

Progresul tehnologic permite acum ca astfel de atrocităţi să fie mediatizate şi văzute pe tot mapamondul în timp real sau în cel mai scurt timp. Se văd inclusiv din cer. Rămân pe retina privitorilor, dar şi în sufletul şi toată fibra martorilor, a supravieţuitorilor. Nimeni nu mai poate ascunde şi nega nenorocirile comise în Ucraina sau în altă parte a globului atunci când este văzut ceea ce face de către toată lumea!

Ne aflăm într-o perioadă de timp în care nu doar o ţară este în pericol, distrusă în văzul tuturor, când doar un popor se vrea şters de pe faţa pământului ca şi cum n-ar fi existat niciodată, ca o soluţie finală armată, ci toată omenirea este ameninţată cu nebunia declanşării unei deflagraţii nucleare.

Lumea pare că se întoarce în timp, regresează, se îndreaptă către tenebrele infernului şi distruge totată evoluţia umană şi civilizaţia la care a ajuns cu greu în mii de ani de existenţă!

Răul îşi face mendrele cu o ferocitate pe care nu credeam să o vedem vreodată! Pare că domină o lume care nu se opune, nu luptă din toate puterile, chiar de frica de a nu se produce un rău şi mai mare, ireparabil.

Omenirea pare că se află la o răscruce-de a fi sau a nu fi-la care nu a mai fost niciodată, chiar dacă a fost greu încercată în trecut, dar niciodată ca acum.

Tocmai de aceea, pentru a se salva, trebuie ca minţile raţionale, oamenii providenţiali să găsească până nu e prea târziu modalităţile să stopeze Răul, să-i oprească şi să-i anihileze pe diavolii roşii care au atacat pacea lumii şi viaţa oamenilor!

Trebuie stopaţi şi pedepsiţi oriunde s-ar afla, nu doar făptuitorii răului, diavolii roşii, ci şi propăvăduitorii şi susţinătorii acestuia de peste tot! Inclusiv din România!

Aceasta trebuie să fie soluţia salvării!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

20 Comentarii

Mandrean Paul
6.04.2022, 12:27:50

Soldatii rusi au primit ordin sa fie cat mai cruzi cu civilii, deoarece comandantii lor, posesori a maxim 1 neuron in tartacuta, se asteptau ca aceeiasi civili sa-i intampine cu flori si vodka, asa cum le-a zis criminalul putler.

+4 (6 voturi)
brave.com
6.04.2022, 12:44:40

Solutia finala ar fi de a șterge Rusia de pe fața Pământului în timp ce ei sunt ocupați să distrugă Ucraina... haideți să-i facem pe toti o tinta si sa-i expulzam o dată pentru totdeauna pe acești sălbatici turbați de pe fața Pământului care au ucis mai mulți oameni și au adus mai mai multa suferinta în lume decât orice alt popor din istorie!...Libertatea nu este gratis... NATO va birui și Lumea va fi un loc mai bun fără Rusia.... să-i trimitem pe toți în raiul lor ortodox in care Kirill sfinteste cu agheazma rachetele termobarice!

-14 (20 voturi)
vudeja
6.04.2022, 12:50:51

Crime ucrainene, dovedite, prezentate de Spalatorie ca fiind ale rusilor In Bucea, Ucraina nu a permis organizatiilor internationale sa particepe la ancheta, la identificarea cadavrelor, la autopsii, la dezhumari...Daca crimele din Bucea sunt un fake monstruos? Uite cadavre care fumeaza sau se scarpina pe fata or se ridica in fund dupa ce trece masina...Nu serveste deloc interesul national Spalatoria asta, serveste interesele altora si e chiar contrar interesului national! Serviciile astea dorm? E interesul national sa ne punem in cap rusii de langa noi? Sua lupta cu Rusia pana la ultimul ucrainean, roman , etc https://twitter.com/i/status/1504508234970939393 https://twitter.com/MFA_Ukraine/status/1504364531845373954 https://twitter.com/i/status/1508208526728085511 https://twitter.com/i/status/1508443905142005763 https://twitter.com/i/status/1500012956138065920 https://twitter.com/i/status/1507808816649363458 https://twitter.com/i/status/1506682755001765891 https://twitter.com/i/status/1497992529467240449 https://twitter.com/i/status/1499106050653540357

-18 (20 voturi)
brave.com
6.04.2022, 13:18:29

Vuvuzela rusa...ce postezi tu, Latrov si ciracii lui troli ain't counting ...

-3 (17 voturi)
andrei ispas
6.04.2022, 13:01:04

Noi, cei care trăim pe minunatul continent European declaram in cunoștință de cauză falimentul poporului rus ca popor european. De aici incolo îl vom considera popor asiatic si îl vom lăsa la cheremul celor de o teapa cu el din Asia. In continuare,anuntam ca este in curs de judecare situatia Ungariei

+7 (9 voturi)

Vezi toate comentariile (20)

Modifică Setările