Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Sorin Oancea nu mai este director general Antena3 / Gâdea preia conducerea postului

0
13 May 2010 18:55:54
Autor: adevarul

Sorin Oancea îşi încheie mandatul de director general la Antena 3. Acesta se va ocupa de proiectele de relansare a posturilor Euforia TV şi Antena 2.

Conducerea Antenei 3 va fi asigurată de Mihai Gâdea în calitate de director executiv, informează Mediafax.

"Sub mandatul său, Antena 3 a devenit una dintre cele mai apreciate televiziuni din România, reuşind, pe lângă creşterea spectaculoasă de audienţă, să fie şi unul dintre cele mai profitabile produse ale Intact Media Group", se precizează în comunicatul remis de companie.

În continuare, conducerea Antenei 3 va fi asigurată de Mihai Gâdea, în calitate de director executiv. Mihai Gâdea va continua să realizeze emisiunea "Sinteza zilei" la Antena 3, dar va renunţa la funcţia de director general al postului Antena 2, pe care o deţine de la înfiinţarea televiziunii, din 2007, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Intact.

Sorin Oancea va prelua de la 1 iunie funcţia de vicepreşedinte al Grivco Group.

"Din această poziţie, Sorin Oancea se va ocupa de câteva proiecte strategice pentru business-ul de media al grupului care i-au fost încredinţate tocmai datorită calităţilor manageriale dovedite în ultimii ani. Într-o primă etapă, Sorin Oancea va coordona proiectul de reformatare şi relansare a posturilor de televiziune Euforia TV şi Antena 2", se precizează în comunicat.


Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările