Soţia tânărului mort la Petromidia, mesaj ca o lecţie de viaţă: „Lăsaţi orgoliile, naibii, şi iubiţi-vă ca şi cum ar fi pentru ultima dată”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iulian şi Olesea Atanasiu se iubeau nespus de mult foto

Văduvă la 33 de ani, în urma tragediei care s-a petrecut pe 2 iulie, când soţul ei a murit în urma incendiului de la rafinăria Petromidia, Olesea Atanasiu îşi strigă, în continuare, durerea şi disperarea pe pagina ei de Facebook.

Tânăra, care a rămas singură, cu un copilaş de 3 ani, nu-şi găseşte alinare după ce şi-a pierdut sufletul-pereche. Soţul ei, Iulian Atanasiu, a murit în urma incendiului de la rafinăria Petromidia. Avea doar 32 de ani. Olesea a scris un mesaj emoţionant, care ar trebui înţeles şi respectat de toată lumea.

"Puneţi capul pe umărul de lângă voi şi plângeţi, voi îl aveţi, eu nu mai am decât o pernă rece"

"Dacă acum când citeşti asta ai lângă tine jumătatea ta, lasă telefonul, sărută-ţi dragostea şi spune-i cât de mult îl/o iubeşti... Spre deosebire de mine, tu încă poţi face asta, voi vă puteţi lua în braţe şi vă puteţi şopti la ureche că totul va fi bine! Eu nu mai am asemenea posibilitate, eu doar am fost pusă în faţa faptului împlinit.

Citeşte continuarea pe click.ro

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite