Ironii de puşcărie. „Dezvăluirile“ lui Vîntu despre Dorin Cocoş şi Dan Voiculescu, din Penitenciarul Rahova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sorin Ovidiu Vintu
Sorin Ovidiu Vintu

Afaceristul Sorin Ovidiu Vîntu a povestit într-o postare pe Facebook că milionarul Dorin Cocoş, condamnat în dosarul Microsoft, a fost primit cu urale de deţinuţii de la Rahova.


Sorin Ovidiu Vîntu este încarcerat, din iulie 2016,  la Penitenciarul Rahova din Capitală, după condamnarea la şase ani şi două luni de închisoare în dosarul delapidării „Petromservice”. Afaceristul are o serie de postări pe facebook, în care povesteşte despre viaţa din închisoare, intitulate „Jurnal de puşcărie”. SOV a precizat în postarea de astăzi că este vorba de un  „Jurnal de puşcărie - Ediţie mondenă”.

„1. Cocoş a fost primit cu urale: <<Bine ai venit în rândurile noastre>> - ţipau hoţii de la geamuri, înjurându-l amical de mamă.
2. Voiculescu şi-a lăsat barbă. Acum toţi şi-au dat seama că e martir, nu doar salariaţii lui, care ştiau mai demult.
3. În ceea ce mă priveşte, trecerea de la homar la fasole cu ciolan m-a marcat profund”.

Dorin Cocoş a fost condamnat luni la doi ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul „Microsoft”. Curtea Supremă a  mai decis confiscarea şpăgii de 9 milioane de euro.

Dan Voiculescu este încarcerat la Rahova din 8 august 2014, când a fost condamnat la 10 ani de închisoare în dosarul privatizării Institutului de Cercetări Alimentare.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite