Start la maratonul târgurilor de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Capitala are cel mai bogat program de târguri organizate cu prilejul sărbătorilor pascale în malluri, muzee sau în parcuri.

În Parcul Cişmigiu, de pe 11 până pe 21 aprilie, are loc târgul de „Tradiţii şi Flori de Sărbători“. În această perioadă, bucureştenii vor avea parte de activităţi interactive în care se vor întâlni cu datinile specifice acestor sărbători.

Programul va fi între orele 10.00 şi 20.00 şi va include Târg de Paşte, Târg şi expoziţie de iepuri, „Limonada lui Iulian“, plimbări cu ponei, ateliere de creaţie, artişti animatori şi spectacole la Foişor. Intrarea este gratuită.

De vineri până duminică, la Muzeul Ţăranului Român va avea loc un târg de Florii unde vor fi expuse ouă încondeiate, icoane şi obiecte din lemn şi ceramică. Vizitatorii se vor putea bucura şi de cozonaci, dulceaţă sau turtă dulce. Târgul este deschis între orele 10.00 şi 18.00, iar preţul unui bilet este de 4 lei.

La Muzeul Satului „Dimitrie Gusti“ va avea loc, în perioada 11-13 aprilie, Târgul „Vin Floriile cu soare şi soarele cu Florii“. Între orele 9.00 şi 19.00, vizitatorii vor descoperi meşteri populari şi creaţiile lor, preparate din gastronomia tradiţională, produse bio, vin şi flori.

La Promenda Mall din Capitală se desfăşoară, de la 9 aprilie până pe 18 aprilie, Târgul Cadourilor de Paşte unde bucureştenii vor găsi delicatese, decoraţiuni sau cărţi numai bune de cadorisit.

Pe aceeaşi temă:

Ciobanul Ghiţă, vedeta singurului târg de miei vii din Capitală

Concert şi expoziţie de icoane pe sticlă, în Parcul Titan din Capitală, de Paşte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite