Peste 700 de jandarmi şi 270 de poliţişti mobilizaţi la meciul de marţi dintre Steaua Bucureşti şi F.C. Basel. Ce interdicţii au spectatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 700 de jandarmi mobilizaţi la meciul de marţi dintre Steaua Bucureşti şi F.C. Basel  FOTO Adevărul
Peste 700 de jandarmi mobilizaţi la meciul de marţi dintre Steaua Bucureşti şi F.C. Basel  FOTO Adevărul

Peste 700 de jandarmi şi 270 de poliţişti vor fi mobilizaţi la meciul de fotbal dintre F.C. Steaua Bucureşti - F.C. Basel, din cadrul Champions League, care se va disputa marţi, 22 octombrie, pe stadionul „Arena Naţională” din Capitală, începând cu ora 21.45.

Accesul spectatorilor pe stadion se va face începând cu ora 19.45 doar pe bază de bilete şi invitaţii. Pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion, Jandarmeria Capitalei recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Suporterii pot achiziţiona bilete de intrare şi în ziua desfăşurării partidei după următorul program: Casa de bilete din B-dul Basarabia: până la ora 19.45; Casele de bilete din B-dul Pierrre de Coubertin şi Str. Maior Ion Coravu: până la ora 21.45.

RECOMANDĂRILE JANDARMILOR

- Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă.

- Spectatorilor le este interzis să ocupe alte locuri decât cele prevăzute pe documentele de acces.

- Participanţii la această manifestare sportivă trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele către locul de desfăşurare a meciului, în apropierea şi în incinta arenei sportive.

  - Intrarea în stadion, accesul publicului prin turnichete, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în stadion se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Peste 250 de poliţişti mobilizaţi în ziua partidei dintre Steaua şi F.C. Basel

Totodată, peste 270 de poliţişti bucureşteni vor acţiona în ziua meciului pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere.

„În acest sens, poliţiştii bucureşteni vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din poşete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto“, potrivit Poliţiei Capitalei.

Poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă  risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite