Străzi blocate în Capitală şi în judeţul Ilfov din cauza ploilor. ISU acţionează

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ploile care au căzut duminică după-amiaza le-au dat bătăi de cap bucureştenilor. Mai multe străzi au fost blocate din cauza şuvoaielor. ISU Bucureşti - Ilfov acţionează în Otopeni şi Jilava.

UPDATE 20.30 ISU Bucureşti - Ilfov anunţă că acţionează duminică după-amiază în Otopeni, din cauza apei acumulate pe DN1, şi în Pasajul Jilava în urma ploii abundente care afectat Capitala şi zonele învecinate.

"Ca urmare a manifestărilor meteo, acţionăm cu motopompe pentru extragerea apei acumulate în subsolurile locuinţelor şi pe carosabil, astfel: - DN1, în localitatea Otopeni: apă acumulată pe carosabil, Pasaj Jilava", precizează ISU Bucureşti-Ilfov.

De asemenea, echipele ISU intervin şi pe Aleea Giurgeni (Bucureşti), Şoseaua Libertăţii (localitatea Căţelu) pentru a scoate apa acumulată în subsolul imobilelor.


Astfel, s-a acumulat apă la pasajul Jilava şi pe DN1, în zona Otopeni, Şoseaua Libertăţii din comună Căţelu (posibil mai multe subsoluri de locuinţe, situaţia este în evaluare), Aleea Giurgeni- Bucucureşti (subsol inundat).

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică pentru 18 judeţe, valabilă până luni, la ora 5:00, precum şi o informare meteorologică valabilă până luni la ora 21:00.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite