Suntem pe Primul loc. Vrem mai mult

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
Platforma de bloguri Adevărul a ajuns pe primul loc
Platforma de bloguri Adevărul a ajuns pe primul loc

Pe oră, zi, săptămână sau lună, platforma Adevarul.ro se află pe primul loc. Urmăresc evoluţia acestei platformei cel puţin din momentul în care am ales să mă alătur blogărilor Adevarul şi pot spune că nu regret.

Informaţiile le am sunt de pe http://www.trafic.ro/.

A fost o creştere constantă, dar de acum bătălia este cu mult mai grea. Ca o platformă de ştiri şi de opinii să ocupe prima poziţie din topul celor mai vizitate site-uri dintr-o ţară reprezintă un lucru rar.

Pentru acest lucru un rol important l-au avut blogării Adevărul, adică cei care nu pot fi cenzuraţi în a spune ceea ce cred. De fapt, conform constatărilor mele, ei sunt chiar cei care au reuşit să facă din această platformă cea mai citită şi cea mai influentă pagină de media din Sud-Estul Europei.

Fiecare cu problema lui, fiecare cu crezul lui, fiecare cu fixurile lui, dar cu toate acestea fiecare cu cititorii săi fideli.

Adunaţi şi împreună au reuşit să aducă pe Platforma de la Adevărul cea mai mare reţea de comunicare din România.

În fiecare lună peste 4 milioane de cititori unici ne urmăresc, cu peste 20 de milioane de pagini web deschise. Vorbim de un sfert din populaţie României şi cel mai probabil de mai bine de jumătate din cei care folosesc internetul în mod curent(din informaţiile ce le am de la diverse analize google). Deja societatea civilă, dar şi cea politică, capătă o putere mai mare prin informaţia venită din diverse surse.

Adevarul.ro este acum o platformă puternică, o platformă ce a înţeles că e nevoie de diversitate şi libertate în exprimare, atâta timp cât ea se face în termeni  decenţi.

Şi eu am depus o mică cărămidă la acest progres şi acest lucru mă face să mă simt mândru. 

Ştiu că unii dintre voi deja v-aţi plictisit de mesajul dus de mine, dar dragi prieteni, platforma este atât de largă încât fiecare poate găsi pe cineva pe placul său.

O singură dorinţă mai am însă: mai mult curaj din partea sexului frumos de a se înscrie şi scrie, de a trece mai uşor peste prejudecăţi şi dacă nu mai avem pe cine întrece, atunci să ne întrecem chiar pe noi.

Tot Adevarul.ro are marele merit de a fi primul cotidian important on-line ce a unit pe românii de pe cele două maluri ale Prutului. Nu mare ar trebui să fie mirare ca după Unirea care va avea să vină chiar să citim de rolul istoric pe care media l-a avut în promovarea mesajului Unirii.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite