Tânăr de 27 de ani, depistat de jandarmi după ce a sustras bani dintr-un bar din Năsăud VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmii din Năsăud au depistat un tânăr care sustrase o sumă de bani dintr-un local, vineri, 16 august. Acesta se afla în interiorul localului în timp ce barmanul ieşise să servească clienţii pe terasă. În acest timp, făptuitorul s-a strecurat după tejghea de unde a sustras o sumă de bani.

 Un tânăr este acuzat de furt după ce a furat o suma de bani de la un local, asta după ce, cu două zile înainte, refuzase să achite o notă de plată la o cofetări şi în schimb a jignit-o pe vânzătoare.

 „Tânărul are 27 de ani şi este din localitatea Mijlocenii Bârgăului iar marţi, 13 august., după ce a refuzat să achite nota de plată după o consumaţie într-o cofetărie, i-a adresat vânzătoarei cuvinte şi expresii jignitoare, după care a fugit”, a transmis Jandarmeria Română. 

Vânzătoarea a apelat imediat Numărul Unic 112 iar jandarmii ajunşi la faţa locului au obţinut informaţii cu privire la semnalmentele acestuia şi l-au depistat la câteva străzi distanţă, fiind sancţionat la acel moment de către jandarmii din cadrul Grupei de Supraveghere şi Intervenţie Năsăud. 

„Vineri seara aceştia l-au revăzut pe terasa unui bar şi doar datorită flerului şi experienţei, l-au întrebat dacă are cu ce să achite de această dată, nota de plată. Tânărul, a ezitat puţin iar jandarmii intuiseră deja că acesta nu avea bani. În acelaşi timp, barmanul a observat că îi lipseau banii dintr-un sertar aflat după tejghea la care, în mod normal nu avea nimeni acces”, au mai precizat autorităţile. 

La verificarea imaginilor de pe camerele de supraveghere din interiorul localului, s-a constatat că bănuiala oamenilor legii se adeverise – tânărul în cauză sustrase banii. 

Pe numele acestuia, jandarmii au întocmit actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform, art. 228 Cod Penal, acte care vor fi transmise către Poliţia oraşului Năsăud pentru continuarea cercetărilor.

   

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite