Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Tatăl sucevencei ucise de rechin în Egipt a aflat de la ştiri că o româncă a murit în staţiunea în care era fiica sa

10
4 Jul 2022 18:22:14
Autor: News.ro
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Tatăl Roxanei Alina Donisan, femeia ucisă de un rechin în timpul vacanţei în Hurghada, Egipt, a povestit că a aflat de la ştiri despre faptul că o româncă a murit în staţiunea în care se afla fiica sa, iar apoi poliţiştii au mers acasă la el pentru a-i lua datele şi pentru a-l înştiinţa că va lua legătura cu oficialii MAE din Egipt.

"Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă”, a afirmat bărbatul.

"Momentul fatidic, nu am nicio informaţie, cum a fost, cum a decurs. Am aflat de la ştiri că o româncă a murit mâncată de rechin, apoi după două ore că are 40 de ani. A venit apoi poliţia să ne ia date personale, probabil şi să mă înştiinţeze că va lua legătura consulul din Egipt. Era vorba de fata noastră. Certificarea a fost în momentul când consulul a luat legătura şi a confirmat că este fata noastră şi că este la spital, dar nu mai e în viaţă. Să pic de pe scaun, stăteam la masă şi vorbeam la telefon. Soţia a avut o presimţire rea de cum a văzut informaţia pe TV, lucru care s-a confirmat. Fiind duminică şi personalul fiind liber, la societatea de turism, la urgenţe a răspuns, mi-a confirmat şi domnişoara aia. Discuţiile au durat până la 22.00, după care nu am putut dormi toată noaptea”, a declarat tatăl Roxanei Donisan luni, la Antena 3. 
 
Potrivit bărbatului, fiica sa se afla pentru a treia oară în Egipt şi îşi rezervase vacanţa în condiţiile în care mai era un singur loc pentru completarea lotului cu turişti. 
 
"S-a bucurat ştiind locul, calitatea serviciilor, în schimb problema cu rechinii nu prea aveam referinţe. Ea dacă făcea ieşiri făcea cu instructorul, cunoştea regulamentul de înot. Înotul era sportul ei preferat vara, iarna patinajul”, a mai spus el.
 
Roxana Donisan avea 40 de ani şi nu era căsătorită. Ea a lucrat ca asistent preparator la SNSPA, iar din 2008, era inspector superior la Executare silită în cadrul ANAF Suceava.

Te-ar putea interesa şi:

Româncă ucisă de rechin în Egipt. Salvamarii ar fi luat în râs avertismentele turiştilor

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

robert trevor
4.07.2022, 18:56:09

rechinul .nu a vazut bine, a crezut ca e pui de balena .

-5 (7 voturi)
MV R.
4.07.2022, 19:02:18

Dumnezeu să o odihnească în pace!

+2 (2 voturi)
Gabor televizor
4.07.2022, 20:07:35

dapăi şi rechinii ăştia s-au dumpălit...nu ştiau că "doamna" era din suceava şi lucra la direcţia de finanţe??cât de tâmpiţel să fi ca şi rechin....

-12 (14 voturi)
kitty kat
4.07.2022, 21:16:36

Trebuia så dea si ea o spagå ceva si poate scåpa, dar problema e cå ea e obisnuitå doar så ia.

-2 (2 voturi)
ADvarul
4.07.2022, 22:49:09

Vad ca aproape toate comentariile de mai sus sunt de proasta calitate, insensible la tragedia descrisa de articol. Aici ar trebui moderatorii sa intervină dacă le pasa de calitatea ziarului.

0 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (10)

Modifică Setările