Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Tavanul unei secţii de poliţie s-a prăbuşit. Sindicatul Europol: „În curând vom fi nevoiţi să intrăm echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”

4
10 May 2022 19:58:22
Autor: Cristina Morozan
Foto Facebook  Sindicatul Europol
Foto Facebook  Sindicatul Europol

Tavanul unui birou al Secţiei de Poliţie din Oraşului Pucioasa, judeţul Dâmboviţa s-a prăbuşit în cursul nopţii trecute, a anunţat, marţi, Sindicatul Europol. „În curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”, spun sindicaliştii care afirmă că înainte de acest incident nici măcar nu au fost observate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia asupra pericolul pe care îl reprezenta acesta.

„NU, nu este rezultatul unui cutremur, dacă asta vă întrebaţi, este sediul unei unităţi de poliţie din România lucrului bine făcut. Imaginea de mai jos reflectă realitatea cruntă în care poliţiştii îşi desfăşoară activitatea. Şi dacă până acum riscurile specifice profesiei nu ne erau de ajuns, în curând vom fi nevoiţi să intrăm în serviciu echipaţi cu căşti de protecţie pentru şantier”, au scris sindicaliştii din Poliţia Română, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut în afara orelor de program, nefiind înregistrate victime.

„Acesta este biroul colegilor noştri de la investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, judeţul Dâmboviţa, al cărui tavan s-a prăbuşit efectiv în cursul nopţii, fără ca anterior să fie evidenţiate fisuri sau alte elemente care să atragă atenţia cu privire la acest pericol. Din fericire totul s-a întâmplat în afara orelor de program când niciun cetăţean sau vreunul dintre colegii noştri nu se aflau în sediul unităţii de poliţie, nefiind înregistrate victime”,  au mai spus sindicaliştii.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

FB Adonis
10.05.2022, 22:09:57

Asa va trebuie cand dormiti in cizme atunci cand se comit infractiuni la contracte cu studii de fezabilitate facute la alte studii de fezabilitate si cu comisioane date inapoi la oameni politici. Daca nu Politia trebuie sa fie vigilenta,atunci cine?? Tolerati coruptia si o sa va desfasurati activitatea in corturi ,si asa v-au imbracat cu o uniforma de paznic de CAP cand toti politistii din lumea civilizata au uniforma de teren cu vesta antiglont si ghete operative.

+1 (1 vot)
Valentin-Ionut Constantinescu
10.05.2022, 23:09:34

Ministerul Afacerilor Interne: 23,3 miliarde lei (13,5%) in 2022,buget in crestere,adica vreo 4.7111 MILIARDE EURO.... mapn-ul are in jur de 23.1 miliarde adica tot vreo 4.7 miliarde..... serviciile mai au si ele (doar oficial) mai mult de 1 miliard Euro..... cu acesti bani...pe piata "neagra" desigur se "cumpara" lejer cateva state africane aici aveti o proasta conducere,un management defectuos,ca si idee din astia 11 MILIARDE euro pentru sna,bine,daca pun si "bugetele" politiei locale si alti bani "negrii" se ajunge la 13-14 MILIARDE EURO.....spre 80% reprezinta "drepturi" banesti pentru activi si rezervist adica solde,norme hrana,gratuitati,pensii speciale samd.....intr-o organizatie....poate 20-30% maxim e bugetul pentru plata angajatilor....

imacandi
11.05.2022, 07:43:08

dar nu va da ideea sa puneti mana de la mana si sa va amenajati voi propriul sediu?

-1 (1 vot)
Ilie de la sculărie™
11.05.2022, 10:15:50

Oare ce o mai face Bode? Omul e policalificat.

Modifică Setările