Tel Drum construieşte în continuare: a primit un nou contract de 1 milion de euro în Teleorman

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Societatea Tel Drum, aflată în insolvenţă şi judecată pentru fraude europene, a câştigat, la începutul acestei luni un contract de 4,5 milioane de lei, aproximativ 1 milion de euro, de la comuna Beciu, Teleorman, pentru construcţia unui drum.

Potrivit Ziare.com, contractul vizează proiectarea şi construcţia unui drum în lungime de de 4,2 kilometri, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Este vorba de modernizarea unor drumuri de interes local în comună Beciu. Contractul a fost dat prin procedura simplificată. Durata de realizare a contractului este de 13 luni, iar  perioada de garanţie a lucrărilor este de 36 de luni. Detalii despre acest contract, pe portalul achiziţiilor publice.

Potrivit datelor din SEAP, Tel Drum a încheiat de la începutul anului 6 contracte cu autorităţile locale: 4 cu Consiliul Judeţean Teleorman, un contract cu comună Mihaesti (Olt) şi unul cu comună Beciu (Teleorman). Valoarea totala a contractelor este de 63,6 milioane de lei (peste 13 milioane de euro).

Tel Drum, judecată pentru fraudă cu fonduri europene

Societatea Tel Drum este în stare de insolvenţă şi este trimisă în judecată pentru fraude cu bani europeni.

Procurorii DNA mai au pe rol o anchetă, în care acuză că societatea ar fi controlată prin interpuşi de către fostul lider PSD, Liviu Dragnea.

Tel Drum este acuzată de constituire a unui grup infracţional organizat, evaziune fiscală în formă continuată şi complicitate la două infracţiuni de abuz în serviciu. La solicitarea DNA, magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis interzicerea procedurii de dizolvare sau lichidare a societăţi Tel Drum.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite