O  femeie abia liberată din închisoare în baza recursului compensatoriu a arestată după ce a înjunghiat un bărbat în centrul Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost arestată preventiv pentru 30 de zile după ce procurorii au ajuns la concluzia că a încercat să omoare, aparent fără motiv, un bărbat pe care l-a urmărit pe străzile din sectorul 2 al Capitalei. Victima a scăpat cu viaţă după ce medicii au reuşit să-i scoată cuţitul din spate. Femeia ieşise de la închisoare în urmă cu trei luni unde a stat şapte ani şi jumătate după o altă tentativă de omor deosebit de grav.

“La data de 21.01.2018, procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore faţă de inculpata D.A.M. sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat faptul că la data de 20.01.2018, în jurul orei 18.45, în timp ce se afla pe str. Doamna Ghica nr. 263, sector 2, Bucureşti, inculpata D.A.M. a urmărit-o pe victimă, o persoană de sex masculin şi a lovit-o în spate cu un cuţit, cu intenţia de a o ucide, după care a părăsit zona”, arată procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

De remarcat că femeia cu apucături criminale a ieşit din puşcărie anul trecut după ce, din cauza condiţiilor de detenţie, i s-au dedus din pedeapsă 360 de zile, prin aplicarea legii recursului compensatoriu .

Procurorii subliniază că unele probe importante din acest dosar sunt chiar imaginile “surprinse de camerele de supraveghere stradale situate în apropierea locului comiterii faptei”.

Surse din mediul medical spun că victima se află în stare critică după ce medicii i-au scos cuţitul din spate. 

Potrivit anchetatorilor, femeia nu ar fi avut niciun motiv să-l înjunghie pe bărbat deoarece nu-l cunoştea. Cel mai probabil aceasta voia doar să se întoarcă în spatele gratiilor, deoarece nu are unde să doarmă fiind o persoană fără locuinţă, susţin surse apropiate anchetei. 

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite