Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Procesul lui Liviu Dragnea se reia după ce un judecător din complet s-a pensionat

6
5 Sep 2017 12:41:54
Autor: Claudia Spridon
Liviu Dragnea FOTO Adevărul
Liviu Dragnea FOTO Adevărul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, primeşte o gură de oxigen în procesul în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi fals intelectual. Asta pentru că un judecător s-a pensionat.

Magistratul făcea parte din completul care judecă dosarul în care Liviu Dragnea şi fosta soţie, Bombonica Prodana, sunt acuzaţi că au dezvoltat un sistem prin care activiştii PSD Teleorman erau plătiţi ilegal din banii copiilor defavorizaţi. Următorul termen este programat pe 3 octombrie.

Judecătorii de la Curtea Supremă iau marţi în discuţie un nou termen în dosarul în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, este acuzat de instigare la abuz în serviciu şi la fals intelectual în legătură cu angajarea a două membre de partid la DGASPC Teleorman.

În iulie 2016, procurorii DNA i-au trimis în judecată pe Dragnea, Bombonica, Miloş, alţi şefi din DGASPC Telorman şi pe cele două secretare. Anchetatorii au separat partea din dosar  privind identitatea celui care semnat raportul. În octombrie 2016, procurorul de caz a cerut efectuarea unei expertize criminalistice grafice  pentru a se stabili dacă semnătura indescifrabilă, corespunzătoare Rodicăi Miloş, din rubrica „Director economic”, aparţine acesteia.

Prin Raportul de expertiză criminalistică nr. 399 din 29 noiembrie 2016, s-a concluzionat că „Raportul de evaluare a performanţelor profesionale ale personalului contractual, emis pentru angajatul Botorogeanu Adriana” şi corespunzător perioadei evaluate 1 ianuarie 2011 – 31 decembrie 2011, a fost semnat la rubrica „Director economic” de Rodica Miloş. Concluziile raportului i-au fost aduse la cunoştinţă fostei directoare din DGASPC. Femeia nu a avut obiecţiuni la raportul de expertiză. Procurorii DNA au cerut judecătorilor de la Tribunalul Teleorman să desfiinţeze raportul în cazul lui Botorogeanu, deoarece  este vorba de un act falsificat.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

6 Comentarii

green
5.09.2017, 17:51:58

'' Domnii '' judecatori, este clar ca vreti to fuck us din nou !

+2 (2 voturi)
Matei Viorel
5.09.2017, 19:47:19

Un tertip care demonstreaza cat de independenta este justitia....o tara pierduta nu poate avea o justitie independenta. Ceea ce afiseaza justitia este aparenta. Daca se dorea tara era curatata de cei care au jefuit-o.

+2 (2 voturi)
Michiu Stefan
5.09.2017, 20:37:19

Ce mizerie!De asta emigreaza valorile din Tara, nu datorita nivelului castigurilor.Sa accepti toate chichitele borfasilor, sa tergiversezi pronuntarea sentintelor pana la prescriere, sa-i eliberezi din motive ridicole-rezultatul- o Tara a borfasilor si naivilor de care profita acestia.Si sunt judecatorii extra platiti, extra favorizati,extra menajati, pensionandu-se cand vor ei, etc.Isi bat joc de munca procurorilor, isi bat joc de noi!

+2 (2 voturi)
mitrut
5.09.2017, 20:43:12

Judecatorii din Romania au ajuns slugile condamnatilor!!! Ca si directorii de puscarii.

+2 (2 voturi)
db
5.09.2017, 22:10:00

Asta e ca și cum un inginer care ar conduce lucrările la un bloc, să zicem, s-ar pensiona când blocul ar fi gata ridicat și ar mai trebui executate doar finisajele iar cel care l-ar înlocui ar dărâmă blocul pentru a-l reconstrui spunând că nu are încredere în lucrările executate ... 😨😨😨

+2 (2 voturi)

Vezi toate comentariile (6)

Modifică Setările