The Rocky Horror Show ajunge şi în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Celebrul musical, care se joacă în premieră pentru Europa de Est, va aduce pe scena unui club din Bucureşti 11 artişti şi o orchestră A făcut înconjurul lumii. Musicalul - Richard

Celebrul musical, care se joacă în premieră pentru Europa de Est, va aduce pe scena unui club din Bucureşti 11 artişti şi o orchestră

A făcut înconjurul lumii. Musicalul - Richard O'Brien's The Rocky Horror Show - va fi pus în scenă la sfârşitul lunii, la Kristal Glam Club.

Lansat în anii '50, cel mai spectaculos musical rock'n roll ne invită la o călătorie în lumea filmelor SF, de la Frankenstein la Dracula, de la Flash Gordon la King Kong.

Spectacolul, regizat de Alexander Hausvater, aduce în prim-plan povestea fantastică în care ajung să fie implicaţi, fără voia lor, tinerii logodnici Janet Weiss şi Brad Majors.

Cei doi pleacă în voiaj, dar li se strică maşina, pe timp de furtună, şi sunt nevoiţi să caute ajutor la singura locuinţă care pare să se afle în zonă. Întâmplător, aceasta este castelul unui travestit excentric. Dr. Frank'N Furter este pasionat de experimente ştiinţifice ciudate. Odată intraţi pe uşă, Janet şi Brad pătrund într-o cu totul altă lume, plină de experienţe şocante şi imprevizibile.

Parodie după filme SF

Show-ul, care parodiază filmele SF şi horror, are la bază o poveste incitantă, cu ironii subtile, pigmentate cu scene de senzualitate, în care muzica, dansul şi jocul sunt egale ca importanţă.

Musicalul britanic a inspirat, în 1975, comedia muzicală "The Rocky Horror Picture Show", cu Susan Sarandon, Tim Curry şi Barry Bostwick.

Show-ul a fost aplaudat în America, Africa de Sud, Mexic, Marea Britanie, Germania, Ungaria, Austria, Hong Kong şi Suedia.

Spectacolele din România vor avea loc pe 29 şi 30 mai, 1, 5, 6, 7 şi 8 iunie. La premieră este aşteptat şi creatorul show-ului, Richard O'Brian.

Printre cei 11 artişti care îşi vor demonstra talentele artistice pe scena din Clubul Kristal se numără şi Silvia D'la Vegas şi Mirela Boureanu.

Brandul Alexander Hausvater

Alexander Hausvater şi-a petrecut copilăria în România, dar a studiat la universităţi din Tel Aviv şi Londra.

A fost directorul unor teatre de renume şi profesor la mai multe universităţi din Canada. Celebrul regizor şi-a pus amprenta asupra unor spectacole precum: "Au pus cătuşe florilor", "Femeile din Trahis", "Don Juan şi Faust", "Gheaţă şi orhidee", "La Ţigănci", "Regele Cymbelin", "Salomeea", "Trubadurul".

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite