Trafic aglomerat pe Valea Prahovei şi pe Autostrada Soarelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Traficul rutier este aglomerat, sâmbătă, pe DN 1 - Valea Prahovei -, între Nistoreşti şi Comarnic, dar şi pe Autostrada Soarelui, unde în această dimineaţă au avut loc mai multe tamponări, transmite Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Conform Infotrafic, la această oră valorile de trafic sunt ridicate pe DN 1, între Nistoreşti şi Comarnic, pe tronsonul kilometric103 şi 105, din cauza numărului mare de autoturisme care se deplasează către staţiuni.

Se circulă, de asemenea, în condiţii de aglomeraţie şi pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, unde au avut loc în această dimineaţă mai multe tamponări, fără restricţii de circulaţie, însă, autovehiculele fiind scoase de poliţia rutieră pe banda de urgenţă.

În prezent cele mai ridicate valori de trafic sunt la kilometrului 67, în zona localităţii Lehliu Gară, judeţul Călăraşi, unde a avut loc un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, ca urmare a nepăstrării distanţei de siguranţă. Nu s-au înregistrat victime, iar traficul nu a fost restricţionat, însă s-a format o coloană de autoturisme de aproximativ trei kilometri, care se deplasează cu viteză redusă.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu foarte mare atenţie, să aibă o conduită preventivă în trafic şi să păstreze în mers o distanţă suficient de mare între autovehicule, pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite