Trafic aglomerat pe Valea Prahovei. Poliţiştii recomandă rute alternative

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei Foto: Arhivă
Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei Foto: Arhivă

Trafic intens pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre al DN1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti şi în zona localităţii Comarnic, a anunţat duminică, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează care a recomandat şi câteva rute alternatice.

„Se înregistrează valori ridicate de trafic pe sensul de coborâre al DN1 Braşov-Ploieşti-Bucureşti, între kilometrii 137 – 131, de la limita cu judeţul Braşov până în staţiunea Buşteni”, potrivit unei informări date în jurul orei 13:00 de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, trafic intens este şi în zona localităţii Comarnic, pe sensul de deplasare către Bucureşti, nefiind însă formată coloană.

Pentru DN 1 Braşov - Ploieşti – Bucureşti, pot fi folosite ca alternative, pentru deplasarea autoturismelor, următoarele artere rutiere: 

  • DN 1A Braşov – Cheia – Ploieşti – Autostrada A3 – Bucureşti; 
  • DN 73 Râşnov – Câmpulung – Piteşti – A1 – Bucureşti; 
  • DN 73 Râşnov – Câmpulung – DN 72A – Târgovişte – DN 71 – Bucureşti; 
  • DN 71 Sinaia – Târgovişte – Bucureşti. 

„Poliţiştii acţionează în dispozitivul de siguranţă rutieră pentru fluidizarea traficului pe raza tuturor staţiunilor montane de pe Valea Prahovei”, conform sursei citate.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC le recomandă conducătorilor auto să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei şi să manifeste o conduită preventivă în trafic.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite