UPDATE Traficul rutier, blocat pe Valea Prahovei din cauza apei strânse pe şosea din cauza ploilor, a fost reluat. Se circulă cu dificultate, în coloană

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Traficul rutier a fost reluat pe Valea Prahovei, după ce au fost instituite mai multe restricţii ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore, ceea ce a dus la strângerea de aluviuni pe carosabil. Pe parcursul zilei s-au format astfel coloane de maşini între Sinaia şi Comarnic, pe sensul de mers către Capitală, şi între Nistoreşti şi Comarnic pe sensul de mers către munte, anunţă Centrul Infotrafic.

UPDATE Traficul rutier pe Valea Prahovei, oprit din cauza apei strânse pe şosea din cauza ploilor, a fost reluat pe ambele sensuri de mers, fiind însă în continuare coloane de maşini în Buşteni şi între Sinaia şi Comarnic, pe sensul către Bucureşti. 

De asemenea, precipitaţiile abundente au provocat pagube în mai multe zone ale judeţului Prahova, în comuna Bertea un pod fiind avariat de viituri şi zeci de locuinţe rămânând izolate, iar în alte localităţi case şi curţi fiind inundate.

UPDATE Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, la kilometrul 107 +700 de metri, în Comarnic, judeţul Prahova, circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, ca urmare a ploilor abundente din ultimele ore, care au dus la strângerea de aluviuni pe carosabil.

S-au format coloane de autoturisme între Sinaia şi Comarnic pe sensul de mers către Capitală şi între Nistoreşti şi Comarnic pe sensul de mers către munte. La faţa locului sunt prezente echipaje de poliţie, pompieri şi ale CNAIR, pentru curăţarea drumului şi reluarea traficului în condiţii normale.

Din cauza numărului mare de autovehicule care se deplasează dinspre munte către Capitală, valorile de trafic sunt intense pe DN 1, între Predeal şi Buşteni. De asemenea, vizibilitatea este scăzută în staţiunea Buşteni, unde în prezent plouă torenţial. 

Pentru evitarea aglomeraţiei, poliţiştii le recomandă şoferilor folosirea rutelor ocolitoare - dinspre Braşov: DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, A3 Ploieşti - Bucureşti, din zona Bran - Moieciu: DN73 - DN72A - DN 71 - DN7, respectiv traseul Braşov - Valea Mare-Pravăţ - Stoenesti - Targovişte - Bâldana - Bucureşti sau DN73 - A1, respectiv Braşov - Piteşti - Bucureşti. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite