UPDATE Un mort şi doi răniţi într-un accident pe Autostrada Soarelui. O maşină a lovit un utilaj de deszăpezire. Traficul auto spre Constanţa a fost reluat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto IGPR
Foto IGPR

O persoană a murit şi alte două au fost rănite după ce un autoturism a lovit din spate un utilaj de deszăpezire pe autostrada Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 82. Traficul auto spre litoral a fost reluat.

UPDATE Traficul rutier pe Autostrada Soarelui, blocat în urma accidentului soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altor două şi în care au fost implicate trei autovehicule, a fost reluat după mai multe de două ore, timp în care s-a circulat pe DN3A Lehliu-Gară - Drajna, potrivit News.ro.

UPDATE Una dintre cele trei persoane rănite, vineri dimineaţă, în urma accidentului de pe Autostrada Soarelui, a murit, după ce anterior intrase în stop cardio-respirator, anunţă News.ro.

Accidentul a avut loc la kilometrul 82, în jurul orei 8.00, pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui. Un autoturism a lovit violent din spate un utilaj care împraştia material antiderapant.

Autoutilitara se deplasa pe banda de urgenţă, având semnalele luminoase de avertizare în funcţiune, potrivit comisarului-şef de la Centrul Infotrafic Paul Ulieru.

În urma impactului, autoturismul a fost aruncat pe banda întâi de mers unde a fost lovit de o altă maşină/. Trei persoane au fost rănite. Echipajele ISU au intervenit pentru descarcerarea unuia dintre răniţi. Toate victimele au fost transportate la spital.

În momentul producerii accidentului, vizibilitatea in zonă era limitată la 100 de metri din cauza ceţii.

Traficul rutier pe autostradă, pe sensul către Constanţa, este deviat prin DN3A Lehliu-Gară - Drajna. Poliţia Rutieră a plasat un filtru la kilometrul 64.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite