Trei traficanţi de droguri prinşi cu aproape 60 de kilograme de plante de canabis, arestaţi preventiv

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii aveau asupra lor aproape 60 de kilograme de plante de canabis
Tinerii aveau asupra lor aproape 60 de kilograme de plante de canabis

Trei traficanţi de droguri prinşi cu aproape 60 de kilogame de plante de canabis, care fuseseră cultivate pe un teren din judeţul Ilfov, au fost arestaţi preventiv. Aceştia au fost prinşi de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Doi dintre traficanţii de droguri, Sergiu Gavriliu şi Ovidiu Costin Toma, au fost prinşi pe 21 septembrie, în Voluntari, judeţul Ilfov, cu aproape 60 de kilograme de canabis, respectiv 33 de plante mature, cultivate într-o plantaţie outdoor, precum şi cu aproximativ 230 de grame de canabis uscat.

Potrivit unui comunicat emis vineri de DIICOT, anchetatorii au prins, ulterior, un alt membru al grupării, Tudor Lenghel, după ce a vândut 120 de grame de canabis uscat.

Cei trei ar fi deţinut şi traficat droguri în Bucureşti, începând din iulie, mai informează sursa citată.

Gruparea infracţională a fost destructurată de procurorii DIICOT Bucureşti, împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară de la Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite