Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Trump vrea să cumpere DIICOT!

3
28 Aug 2019 11:44:34
George Butunoiu

În doar 5 ani, DIICOT a probat un caz de semi-sclavagism şi muncă forţată! Clar, FBI trebuie să vină în România să înveţe cum se fac investigaţiile! Şi se vorbeşte deja că Trump vrea să cumpere DIICOT...

Văd azi ştire pe toate canalele, cum că doi nemţi ţin nişte copii în condiţii de semi-sclavie, abuzuri, muncă forţată, lipsire de libertate etc. Şi DIICOT a făcut azi o descindere acolo, i-a luat ca din oală, la întrebări, la audieri, tot etc.

Partea mai interesantă a ştirii, însă, a fost la sfârşit, în ultima frază: DIICOT ştia despre aceste abuzuri şi îi urmăreşte din 2014, adică de mai bine de 5 ani!!! Adică i-a lăsat pe copii să fie chinuiţi 5 ani – dacă chiar aşa a fost – urmărindu-i de la distanţă, ca să nu li se facă prea milă de ei, sau ce?

Dar mai este o variantă: ştirile mai subliniau (direct sau aluziv, în funcţie de post) că Statul German a aprobat şi a finanţat „operaţiunea“, adică abuzurile ONG-ului. Ceea ce înseamnă că DIICOT informa regulat (săptămânal, lunar?) autorităţile germane despre ce se întâmplă în Maramureş, însă nemţii le transmiteau, de fiecare dată, băi băieţi, staţi deoparte, nu vă băgaţi, asta e o problemă internă germană, chiar dacă e pe teritoriul vostru.

Însă când băieţii de la DIICOT nu au mai suportat să-i vadă pe bieţii copii chinuiţi, şi-au luat inima în dinţi, au încălcat ordinele şi au intrat în acţiune...

 

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

DG Gabriel
28.08.2019, 22:14:13

Domnule Butunoiu, urmaresc cu interes versiunile dvs despre tot felul de lucruri...

Ţepeş
28.08.2019, 22:28:42

HĂ HĂ HĂ DIICOT a intrat în acțiune! Asta da știre.

+2 (2 voturi)
Sorin Ionascu
28.08.2019, 23:37:09

Pai, a intrat pana la glezne. Acum trebuie sa-si curete pantofii.

+3 (3 voturi)
Modifică Setările