Tudorel Toader anunţă că i-a trimis şefului statului trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef în cadrul DIICOT

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, anunţă că i-a trimis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef în cadrul DIICOT.

El i-a propus pe Doru-Gabriel Stoica la Secţia de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, Bogdan Felician Voicu la Secţia de combatere a traficului de droguri şi pe Alina Albu la Secţia de combatere a criminalităţii organizate.

Tudorel Toader a anunţat, printr-o postare pe Facebook, că a trimis preşedintelui Klaus Iohannis trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef.

„Am transmis Preşedintelui României următoarele trei propuneri de numire în funcţia de procuror şef: 1. Stoica Doru-Gabriel - procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor de criminalitate organizată şi terorism, din cadrul DIICOT; 2. Voicu Bogdan Felician - procuror şef al Secţiei de combatere a traficului de droguri, din cadrul DIICOT; 3. Albu Alina - procuror şef al Secţiei de combatere a criminalităţii organizate, din cadrul DIICOT", a scris Tudorel Toader, marţi, pe Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite