Tudorel Toader se întâlneşte, joi, cu sindicalişti din penitenciare. Şeful  Federaţiei Sindicatelor din Administraţia  Penitenciarelor: „Pe noi nu ne primeşte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se întâlneşte joi cu sindicalişti de la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, pentru discuţii pe tema statutului poliţistului de penitenciare, însă o parte dintre reprezentanţii sindicatelor nu au intrat la dezbateri.

„Deşi ministrul a anunţat o întâlnire cu organizaţiile sindicale reprezentative, pe noi nu ne primeşte, (...) noi suntem cei care i-au cerut demisia, pentru că nu îşi face, practic, treaba. Nu şi-a făcut treaba nici în ceea ce priveşte modernizarea penitenciarelor, nu şi-a făcut treaba nici în ceea ce priveşte relaţia cu personalul şi a blocat aproape toate proiectele de modernizare care ar fi putut schimba cumva faţa sistemului penitenciar", a declarat preşedintele Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, Sorin Dumitraşcu, potrivit Agerpres.

El a susţinut că problema orelor suplimentare neplătite rămâne nerezolvată, în ciuda promisiunilor ministrului Justiţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite