Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Tudorel Toader spune că nu el este iniţiatorul legii privind recursul compensatoriu şi anunţă că îi dă în judecată pe Predoiu şi Rareş Bogdan

13
10 Oct 2019 23:17:32
Autor: News.ro
Foto infoiasi
Foto infoiasi

Fostul ministru al Justiţiei Tudorel Toader precizează că nu el este iniţiatorul legii privind recursul compensatoriu şi că n-a avizat modificările votate în Parlament şi anunţă că îi dă în judecată pe Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan, care ar fi afirmat că el a fost iniţiatorul acestei legi.

Tudorel Toader a scris joi seară pe Facebook că nu el a iniţiat, în perioada când era ministru al justiţiei, legea recursului compensatoriu şi că a dat aviz negativ modificărilor votate în Parlament.
 
“Repetăm, în speranţa de a se înţelege! Legea privind recursul compensatoriu nu a fost iniţiată în timp ce eram ministru al justiţiei. Proiectul de lege a fost modificat, în mod substanţial, de către parlamentari. Sub semnătura mea, MJ a dat aviz negativ modificărilor parlamentare. Sub semnătura mea, MJ a susţinut neconstituţionalitatea proiectului de lege! Am dat numeroase dezminţiri faţă de informaţiile publice referitoare la contribuţia mea şi a MJ privind susţinerea legii privind recursul compensatoriu“, susţine Tudorel Toader.
 
Totodată, Toader anunţă că îi va da în judecată pe liberalii Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan, întrucât aceştia l-ar fi acuzat că el ar fi iniţiat proiectul de lege respectiv.
 
“În speranţa clarificării acestei situaţii, în zilele următoare, voi acţiona în instanţa de judecată pe doi dintre susţinătorii acestui neadevăr – Cătălin Predoiu şi Rareş Bogdan!“, precizează Tudorel Toader.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

13 Comentarii

Marian Maftei
10.10.2019, 23:56:44

Nu stiu de ce, TT-ul moldovean, mi-a provocat repulsie !.....oare pentru faptul, că in loc de benzină, mănâncă ......e las, că știți voi ce ! Mu.........sd .

+4 (8 voturi)
Ovidiu Olariu
11.10.2019, 02:33:49

Tudorel Toader este o lichea ordinara ! Dupa ce si-a batut joc de justitia din Romania, de institutiile din justitie si de sefii acestor institutii timp de 2 ani si 2 luni, dupa ce s-a zbatut sa impuna in fruntea acestor institutii persoane controversate, atasate de PSD si dupa ce el, Toader, individul slugarnic si lipsit de coloana, s-a aratat dispus sa execute ordinele venite din partea unui aventurier psihopat si corupt -este vorba despre Liviu Dragnea- iata ca, acum, dintr-odata, tovarasul Toader vrea sa lase impresia unui profesionist corect si onest ! In realitate, in Tudorel Toader identificam un ticalos, cu fumuri, pretentii si tupeu, a carui cea mai notabila performanza este ca a reusit, in foarte scurt timp, sa se transforme intr-un politruc abject, aflat in slujba unei clici corupte si ticaloase, care a actionat impotriva intereselor nationale ale Romaniei ! Ce s-ar putea spune in prezent despre acest gretos si alunecos personaj ? Nimic bun, decat atat: poate sa latre cat vrea ! Nimeni nu-i crede schelalaiturile ! Intreaga tara il cunoaste cine este, ce a facut si pe cine a servit ! Pentru tot raul pe care l-a facut poporului roman, acest individ dubios trebuie sa fie deferit justitiei si sa fie trimis alaturi de fostul lider psihopat al PSD, pe care l-a servit, cu slugarnicie si devotament, in intreaga perioada cat a fost la Ministerul Justitiei, sperand sa-si conserve functia de ministru. Ca orice lepra, tot el este acela care acuza ! Va veni, fara indoiala, o vreme cand va trebui sa raspunda pentru toate faptele sale !

+11 (11 voturi)
Tarnita Ion Milhateanu
11.10.2019, 00:00:02

Daca vrea sa raman lefter si pe drunuri in Rahova sa-i dea in judecata...heeeeeeee

+4 (4 voturi)
Mos Gerila 2
11.10.2019, 08:20:12

Tulburel Tedoare revine in forta !!! Un nou film horror, poftiti la spectacol...

+4 (4 voturi)
costica cova
11.10.2019, 08:29:58

Comentariu considerat abuziv.

Vezi toate comentariile (13)