Tudorel Toader, mai valet decât Valer Dorneanu

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Să facem o scurtă socoteală. Începem cu tot circul jucat amatoriceşte de majoritatea parlamentară PSD-ALDE în jurul abrogării Ordonanţei 13, televizata punerea de cenuşă în cap a unor pesedişti de frunte, mimarea recunoaşterea greşelii, momentul de căinţă, dizarmonic jucat de fals îmblânzitul Liviu Dragnea.

Mai punem pe hârtie balaoacheşa disidenţă a fostului şofer al banditului Cătălin Voicu, un individ pe nume Şerban Nicolae, îmbăţoşarea caraghioasă a şi mai caraghiosului Călin Popescu-Tăriceanu, momentele comice şi triste, zilnic oferite gratis de Codrin Ştefanescu.

Toate laolaltă nu au reprezentat decât acel time out de care ticăloşii ce se află astăzi în fruntea României au avut nevoie pentru a găsi individul în mâna cui să pună cuţitul destinat a lua gâtul procurorului general al României, dl. Augustin Lazăr, şi al procurorului şef al DNA, d-na Laura Codruţa Kövesi.

Killerul a fost identificat în persoana aparent profesionistului, dar molatecului ministru al Justiţiei, dl. Tudorel Toader, Colecţionar de titluri universitare şi ştiinţifice, rector al unei Universităţi celebre pe care acum o dezonorează, fost component de cursă lungă al Curţii Constituţionale, membru al Comisiei de la Veneţia. În fapt, un ins minor, corigent la capitolul argumentaţie, care, spre a-şi păstra postul în guvernul condus de Sorin Grindeanu-Ciungă, este gata să acţioneze în cel mai bolşevic stil cu putinţă, siluind justiţia română. Tudorel Toader acţionează după modelul revolverului ţinut la vedere de Petru Groza, atunci când, însoţit  de Gheorghiu-Dej, s-a dus să obţină abdicarea silită a Regelui.

Tudorel Toader se foloseşte de aparenţa de legalitate oferită de decizia Curţii Constituţionale, prezidată de insul fără însuşiri, doar cu înclinaţii de valet politic pe nume Valer Dorneanu. O Curte ce a conferit o neconstituţională imunitate imunzilor care se lăfăie la această oră, dispreţuitori, în voie, prin cabinete de miniştri.

Rectorul auto-suspendat al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” se dovedeşte, prin lamentabila prestaţie avută ieri seară la Antena 3, încă şi mai valet decât Valer Dorneanu.

Nu ştiu cât va dura ministeriatul acestui individ având coloana vertebrală lipsă. Dar sunt mai mult ca sigur că prezenţa lui în guvernul României va reprezenta o pată în istoria justiţiei române.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite