Eveniment

articolul anterior articolul urmator

Uber România, după ce legea taximetriei a fost modificată de Guvern prin OUG: Vom continua să operăm ca până acum

0
29 Mar 2019 13:47:36
Autor: Claudia Spridon
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

Reprezentanţii Uber România au anunţat, vineri, că nu schimbă nimic, ca urmare a faptului că în şedinţa de vineri Guvernul a adoptat o Ordonanţă de Urgenţă (OUG) care modifică Legea 38/2003 privind transportul în regim de taxi şi în regim de închiriere.

„Ordonanţa de azi nu schimbă cu nimic lucrurile pentru Uber în România - vom continua să operăm ca până acum. Mai mult, Guvernul şi-a exprimat clar intenţia de a reglementa sectorul de ridesharing printr-o ordonanţă separată, în săptămânile următoare. Apreciem angajamentul Guvernului de a grăbi adoptarea unei legislaţii moderne pentru a răspunde nevoilor pasagerilor şi şoferilor din România”, au declarat Oficialii Uber România, vineri.
 
Potrivit Mediafax, ordonanţa de urgenţă care ar putea afecta serviciile de ridesharing intră în vigoare după 60 de zile de la adoptarea sa, timp în care Guvernul a spus că intenţionează să treacă o altă OUG pentru a reglementa sectorul de ridesharing.
 
„Ordonanţa de azi nu produce efecte şi nu schimbă nimic pentru Uber sau pentru şoferii parteneri - serviciul să continua să funcţioneze ca până acum”, arată sursa citată.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii

Modifică Setările