Richard Emanuel Gheorghe, ucigaşul interlopului Emi Pian, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bărbatul care l-a ucis pe şeful Clanului Duduianu, Emi Pian, a fost reţinut pentru 24 de ore, la capătul a patru ore de audieri la sediul Serviciului Omoruri, urmând a fi prezentat cu propunere de arestare preventivă în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, anunţă procurorii. Şedinţa de judecată a fost programată pentru ora 20.00, iar în mai puţin de o oră magistraţii l-au arestat preventiv pe Richard Emanuel Gheorghe.

UPDATE 21:00: Richard Emanuel Gheorghe a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia poate fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

UPDATE 20:00: Tribunalul Bucureşti ia în discuţie, vineri seară, începând cu ora 20.00, propunerea de arestare preventivă formulată de procurorii Parchetului Capitalei pe numele lui Richard Gheorghe Emanuel. 

„Astăzi, 7 august, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti – Secţia de urmărire penală au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 26 de ani, din Bucureşti, inculpate în cauza de omor înregistratăîn dimineaţa de 4.08.2020”, anunţă PTB.

Potrivit unor surse „Adevărul” apropiate anchetei este vorba despre Richard Gheorghe Emanuel, cel care l-a ucis pe liderul Duduienilor, Emi Pian.

„În fapt, din probatoriul administrat a rezultat că, pe fondul unui conflict spontan. izbucnit în timpul unui joc de noroc, bărbatul de 26 de ani ar fi aplicat victimei, un bărbat de 39 de ani, lovituri cu un obiect ascuţit, cauzându-i plăgi profunde, leziuni ce au impus transportarea victimei la spital, unde acesta a decedat la scurt timp”, mai arată procurorii în comunicat.

Vineri dimineaţă, Richard Gheorghe Emanuel a fost adus la audieri de la Spitalul Elias, unde era internat după ce Duduienii l-au bătut-măr. El a fost transportat la spital odată cu Emi Pian în dimineaţa de 4 august.

Cine este criminalul

Surse apropiate anchetei au declarat pentru „Adevărul” că autorul crimei este Richard Emanuel Gheorghe – un tânăr de 26 de ani, fără antecedente penale, care a comis fapta în urma unui conflict iscat în timpul unei partide de barbut.

Dovadă că până să îl omoare pe Emi Pian tânărul de 26 de ani nu a avut nicio problemă cu legea o arată faptul că numele lui nu apare pe portalul instanţelor de judecată.

Fapta comisă în noaptea de luni spre marţi îl va scoate cu siguranţă din anonimat şi îi va aduce o condamnare pentru crimă, dacă se dovedeşte că a intenţionat să îl ucidă pe Emi Pian.

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a murit marţi dimineaţă, în urma unui conflict iscat între el şi Richard Emanuel în timpul unei partide de barbut care a ţinut toată noaptea.

 „În această dimineaţă, în jurul orei 03.00, prin apel 112, a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în sectorul 6. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 20 Poliţie, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbaţi au fost transportaţi la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani decedând”, anunţa, marţi, Poliţia Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite