Ultima blondă se va naşte în Finlanda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultima blondă se va naşte în Finlanda
Ultima blondă se va naşte în Finlanda

Oamenii de ştiinţă ruşi susţin că după anul 2202 blondele naturale vor dispărea de pe Terra pentru că sunt apariţii din ce în ce mai rare, potrivit portalului Calend.ru.

Potrivit calculelor efectuate de ei, ultima persoană cu părul blond se va naşte în Finlanda, unde se înregistrează cel mai mare număr de oameni cu părul deschis la culoare pe cap de locuitor.

O persoană blondă reprezintă o apariţie rară. Numai în ultima jumătate de secol numărul femeilor şi bărbaţilor cu părul blond a scăzut de la 49% la 14% din populaţia totală a planetei, arată portalul citat.

Unul dintre motive este că în ţările în care predomină părul de culoare închisă, populaţia este în creştere continuă, în timp ce în ţările europene cu păr deschis la culoare, precum Germania, Rusia, ţările din nordul Europei, adică purtătoare a "genei blonde", numărul familiilor care se limitează la un singur copil este în continuă creştere, mai explică experţii ruşi.

Un alt motiv este că pentru ca un copil să se nască blond, părinţii săi ar trebui să fie la fel.

Predicţia oamenilor de ştiinţă a apărut marţi, 31 mai, când se sărbătoreşte Ziua mondială a blondelor, instituită în 2006.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite