Ultima noapte a Alexandrei: A fost strâns legată de pat cu o sfoară groasă şi lăsată să zacă pe podea, în timp ce criminalul a dormit în pat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conform probelor luate de la faţa locului şi explicaţiilor sumare oferite de Gheorghe Dincă, în noaptea dinaintea crimei, Alexandra a fost legată strâns cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului pentru a nu putea fugi.  În noaptea de miercuri spre joi, fata a dormit în aceste condiţii în timp ce criminalul a dormit în pat.

Conform surselor din anchetă, cu o noapte înainte de a muri, Alexandra a dormit pe podea, fiind strâns legată cu o sfoară groasă de scheletul metalic al patului, care era prins în perete cu dibluri de fier, în timp ce Gheorghe Dincă a dormit în pat.

„Am făcut un fel de reconstituire a ceea ce s-a întâmplat în cameră. Am comparat informaţiile furnizate de Alexandra la telefon cu ceea ce puteam vedea noi, din poziţia în care am stabilit că se afla”, susţin sursele din anchetă, informează libertatea.ro.

„Urmele găsite şi declaraţiile bărbatului ne-au condus la ipoteza că Dincă a dormit o noapte cu fata în cameră. Şi a recunoscut. Ca s-o supravegheze, el a dormit în patul pe care era aşezată o saltea, iar Alexandra pe jos legată strâns cu o sfoară pentru baloţi de scheletul metalic al patului, de fapt de unul dintre picioarele patului”, mai spun investigatorii.

În cameră nu există urme mari de sânge, ceea ce confirmă afirmaţiile lui Dincă, acelea că fata ar fi fost ucisă cu o lovitură puternică de pumn. După ce a omorât-o, Dincă ar fi ars trupul fetei în butoiul pentru topit metale. Focul ar fi fost înteţit cu benzină aruncată peste lemnele aprinse de sub butoi şi pe trup criminalul ar fi aplicat vaselină.

În casa lui Gheorghe Dincă sunt prezenţi poliţişti de la „Omoruri” şi criminalişti de la Poliţia Capitalei, dar şi câţiva investigatori de la IGP – Direcţia de Investigaţii Criminale care zile în şir, într-un program de zece ore pe zi, au adunat sute de urme biologice (sânge, fire de păr), dar şi haine care vor fi expertizate atât la INML „Mina Minovici”, cât şi la Institutul de Criminalistică al IGP.

„Avem deja sute de urme care vor fi triate şi trimise la analize în funcţie de importanţa lor. Oasele vor ajunge la INML, iar celelalte probe, haine şi sânge, la Institutul de Criminalistică. Volumul de muncă e uriaş, încă mai sunt multe de ridicat de acolo. Pe măsură ce vom ridica urme le vom prioritiza şi le vom trimite la analize”, au adăugat sursele citate. 

Conform acestora, cercetarea de la faţa locului va mai dura cel puţin o săptămână.

Criminalul are accese de plâns şi spune că-i pare rău

În timpul investigaţiilor, Dincă priveşte neputincios tot ceea ce se întâmplă în jurul său, răspunde scurt la întrebări, susţinând că este obosit şi că nu mai rezistă presiunii. Acesta a şi plâns brusc de câteva ori şi a spus că-i pare rău.

„Îl apucă plânsul brusc şi spune că îi pare rău. Apoi îi trece. Şi iar îl apucă. Scenele se repetă de câteva ori pe zi”, susţin sursele din anchetă. 

Te-ar putea interesa şi:

Cum funcţiona incineratorul monstrului din Caracal şi de ce vecinii nu au simţit mirosul puternic

Valeriu Butulescu, martor la incinerarea unui cadavru: „Înclin să cred că arderea fetei în butoiul lui Dincă era imposibilă. Mirosul s-ar fi simţit în tot oraşul”

În cât timp a ars trupul Alexandrei, explicaţia unui legist: „Mulţi spun că trebuia o temperatură mare. E minciună“

Avocatul lui Dincă: El a crezut că fetele sunt prostituate. Spune că Luiza a fost de acord să-l însoţească

G4media: Gheorghe Dincă ar fi amestecat vaselină cu carbid obţinând temperaturi superioare pentru a arde oasele

Avocatul lui Gheorghe Dincă, detalii terifiante despre uciderea Alexandrei. „Din declaraţii a rezultat că el a pus-o în picioare în acel butoi“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite