Un acrobat a căzut de la circa opt metri în timpul unui spectacol la Circul Globus. Bărbatul, transportat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un acrobat a căzut de la opt metri înălţime FOTO Adevărul
Un acrobat a căzut de la opt metri înălţime FOTO Adevărul

Un acrobat a căzut, duminică, de la o înălţime de circa opt metri, în timpul unui spectacol la Circul Globus din Capitală. Bărbatul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, potrivit doctorului Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

„Un bărbat de aproximativ 50 de ani a fost preluat de la Circul Globus de un echipaj SMURD. Pacientul are un traumatism cranio-cerebral, cu pierderea conştienţei, şi o contuzie la gleznă, în urma căderii de la o înălţime de aproximativ opt metri”, a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa, citat de news.ro.

Spectacolul de circ a fost întrerupt în urma accidentului, iar spectatorii au fost evacuaţi, arată sursa citată.

La faţa locului au intrevenit două ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Cine este Ionel Orzan, bărbatul care a căzut de la înălţime

Acrobatul care s-a prăbuşit, duminică, de la înălţime, în timpul unei reprezentaţii, la Circul Globus, are 66 de ani şi lucra în astfel de spectacole din 1972. El este conştient şi se află la Spitalul Floreasca pentru investigaţii, anunţă Primăria Capitalei.

Acrobatul rănit se numeşte Ionel Orzan şi are 66 de ani. El este conştient, cu o tensiune bună şi se află la Spitalul Floreasca pentru mai multe investigaţii, precizează Primăria Capitalei.

Orzan a căzut, duminică, de la cinci metri înălţime, la ultima ieşire, când i-a alunecat mâna, mai arată reprezentanţii Primăriei.

Ionel Orzan a început să lucreze în spectacole de circ cu o trupă de zburători (numere de trapez la înălţime) în anul 1972. Este căsătorit cu partenera sa, Ana - 62 de ani, cu care intra in Roata Morţii, potrivit sursei citate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite