Un avion uşor a aterizat forţat pe un teren din apropierea A1, în Giurgiu, după ce motorul s-a defectat - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un avion uşor a aterizat forţat, duminică seară, pe un teren arabil din apropierea A1, în judeţul Giurgiu, după ce motorul s-a defectat. În aparatul de zbor se afla doar pilotul, care nu a păţit nimic.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu a anunţat, duminică seară, că în jurul orei 18.00, instituţia a fost solicitată să intervină în apropierea A1, la kilometrul 42, sensul de mers către Bucureşti, la un accident în care a fost implicat un avion, conform primelor informaţii primite de la apelant, participant la trafic.

Echipajele care au ajuns acolo au constatat că era vorba despre un avion uşor, de două persoane, în care se afla doar pilotul. El a fost nevoit să aterizeze forţat pe un teren arabil, din cauză că motorul s-a defectat.

Imagine indisponibilă

"Din fericire, pilotul nu a păţit nimic în timpul manevrelor de aterizare forţată, doar avionul suferind avarii la trenul de aterizare, elice şi aripa dreaptă", a transmis ISU Giurgiu.

La locul accidentului, s-au deplasat un ASAS şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de pompieri Bolintin Deal şi elicopterul SMURD, fără a fi nevoie de intervenţia niciunui echipaj.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite