Un bărbat de 30 de ani şi-a comandat marijuana, haşiş şi cocaină din Spania. El i-a trimis pe alţi doi tineri să-i ridice coletul - FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de grame de droguri au descoperit poliţiştii în coletul venit din Spania pe numele unui român Imagine: IGPR
Sute de grame de droguri au descoperit poliţiştii în coletul venit din Spania pe numele unui român Imagine: IGPR

Aproape 900 de grame de marijuana, 674 de grame de haşiş şi 20 de grame de cocaină au fost descoperite de poliţişti asupra unor persoane care primiseră un colet din Spania, potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).

„La data de 18 iunie, poliţişti Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi şi procurorii DIICIT-ST Galaţi au surprins în flagrant delict, într-un autoturism, la intrarea în municipiul Brăila, doi bărbaţi, de 21 şi 26 de ani, ambii din municipiul Brăila, având asupra lor un colet ce conţinea droguri de risc şi de mare risc”, potrivit IGPR.

Astfel, în coletul expediat din Spania, au fost descoperite, disimulate printre mai multe articole vestimentare şi medii de stocare, 896 de grame de marijuana, 674 de grame de haşiş şi aproximativ 20 de grame de cocaină.

hasis spania

„Ulterior, a fost identificat şi destinatarul coletului, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Brăila, din cercetări rezultând că acesta i-ar fi determinat pe cei doi să preia şi să transporte coletul cu droguri din Spania, urmând să le vândă în judeţele Galaţi şi Brăila”, se arată în documentul citat.

Persoanele în cauză, care sunt cercetate acum pentru comiterea infracţiunilor de instigare la trafic de droguri de risc şi de mare risc şi trafic de droguri de risc şi de mare risc, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite