UPDATE Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap, în locuinţa sa din Capitală. Procuror: Încă nu sunt clare condiţiile în care s-a produs decesul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din Capitală, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit împuşcat în cap, joi dimineaţă, în locuinţa lui din Sectorul 1. Incidentul a fost anunţat chiar de soţia acestuia. Procurorul care se ocupă de acest caz a declarat că încă nu sunt clare condiţiile în care s-a produs decesul bărbatului.

UPDATE Procurorul Gheorghe Ivan de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care conduce ancheta în cazul morţii omului de afaceri găsit împuşcat în cap în locuinţa sa, a declarat, după ce a fost finalizată cercetarea la faţa locului, că încă nu este clar în ce condiţii s-a produs decesul.

„Victima a murit în urma unei răni grave la cap, însă nu este încă clar în ce condiţii s-a produs acest incident. Deşi nu există indicii că s-ar fi comis o faptă penală, totuşi, luăm în calcul, pe lângă ipoteza sinuciderii, şi varianta unei crime sau a unui accident", a declarat procurorul.

UPDATE Bărbatul găsit împuşcat se numeşte Cristian Paul Tudora şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL.

Soţia acestuia le-a spus anchetatorilor că era în casă în momentul în care s-a întâmplat incidentul şi a sunat imediat la 112. Aceasta a precizat că soţul ei era deprimat în ultima perioadă, potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax.

Anchetatorii au ridicat din imobil puşca de vânătoare cu care s-ar fi sinucis bărbatul, dar şi alte probe, care vor fi duse la laboratorul criminalistic al Poliţiei Capitalei, unde vor fi expertizate.

Surse din rândul anchetatorilor au mai spus că Paul Cristian Tudora a avut mai multe firme, care în timp au fost închise. Imobilul în care locuia bărbatul era construit de el, iar firma acestuia a mai construit în Capitală alte două clădiri. Acesta ar mai deţine un imobil în Germania, la Munchen, şi o vilă la Izvorani, în judeţul Ilfov.

Incidentul, anunţat chiar de soţie

Incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 09.10, de către soţia acestuia, care l-a găsit mort. Lângă corpul bărbatului a fost găsită o armă de vânătoare, iar primele informaţii sugerează că ar fi vorba despre un caz de sinucidere. 

Aceleaşi surse au declarat că bărbatul în vârstă de 44 de ani era antreprenor şi deţinea un permis de port armă. Mai mult, în momentul în care s-a produs incidentul, acesta era în casă cu soţia.

O echipă de criminalişti este la faţa locului pentru a ridica probe, iar poliţiştii Serviciului Omoruri fac investigaţii pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care s-a produs incidentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite