UPDATE FOTO Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui centru comercial din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a murit în cursul acestei dimineţi după ce ar fi căzut printre scările rulante ale unui complex comercial situat în centrul Capitalei. Corpul acestuia va fi ridicat de Institutul de Medicină Legală, potrivit medicului Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD.

UPDATE Bărbatul care a murit astăzi în centrul comercial din Capitală are în jur de 50-60 de ani, iar în momentul în care s-a întâmplat incidentul acesta era singur, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei

„În momentul în care echipajul SMURD a ajuns la faţa locului, a fost constatat decesul bărbatului. Este greu de aproximat vârsta acestuia. Poliţiştii vor efectua, însă, o anchetă, iar corpul victimei urmează să fie ridicat de medicii de la Institutul Naţional de Medicină Legală”, a declarat medicul Bogdan Opriţa pentru adevarul.ro.

Incidentul s-a petrecut în Magazinul Cocor, susţin surse din Poliţie. Mai precis, la ora 10.22 a fost primit un apel la numărul 112 în care s-a semnalat faptul că un bărbat a căzut de la etajul patru al Magazinului Cocor.

Ancheta a fost preluată de poliţişti de la Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite