articolul anterior articolul urmator

Un baron puternic şi discret: Mihai Stănişoară şi afacerile sale din Mehedinţi

14
9 Jan 2013 19:59:06
Autor: Andrei Aştefănesei
La malul Dunării, Mihai Stănişoară şi-a construit în ultimii ani un colţ de rai FOTO Andrei Aştefănesei
La malul Dunării, Mihai Stănişoară şi-a construit în ultimii ani un colţ de rai FOTO Andrei Aştefănesei

14 Comentarii

constantin Anna
9.01.2013, 22:52:54

Ce-nseala aparentele!. Au fost tv care au refuzat sa-l mai invite ca e prea tacut si nu face audienta . Ce adevarata e zicala : mutu rupe caputu.

+5 (5 voturi)
corvus coraX
9.01.2013, 23:30:51

Bun-gust tipic oltenesc... Ce pretenții să ai?! Plus că vobește românește ca și cum ar ara cu un plug tras de o capră...

+4 (4 voturi)
unU
10.01.2013, 00:22:26

Sa traiasca bine ! Magarii ca asta, adica ! Unde-i Basescu sa taie inca 25 % de la toti ? Doar e criza ! Nu e Basescu ? Probabil iar se plimba cu sania...

0 (6 voturi)
Carmen Florea
10.01.2013, 01:56:33

de asta se baga la troaca,se ascund dupa imunitate,legea o fac pt ei sa nu poata nimeni sa-i deranjeze,nici cea cu coasa.hoti cu acte in regula,totu-i 'legal',dar tara cu fundul gol si patrimoniul jefuit de o cloaca de infractori ascunsi in speluncile de guvern si parlament.

+2 (2 voturi)
Exilatul Gica
10.01.2013, 03:08:19

Da, nu stiu ce se petrece cu "Adevarul", care, cand e pro, cand e contra baronilor PDL. Sa fi schimbat culoarea? A redescoperit ca baroni au fost si mai sunt inca in PDL, si ca USL vine tare din urma, deh, timpii pierduti, cu ai sai ? Spune exministrul apararii nationale, bun doar pentru depunerea de coroane la cimitirele eroilor necunoscuti, ca provine din familie bogata, ca tatal sau i-a daruit 20.000 lei, adica vreo 5000 euro, si a facut atata avere. De ce nu a spus ca tatal sau, fost securist si militian, care speria bietii tarani prin pietele de legume si fructe din Drobeta, care erau obligati sa cotizeze underground (pe sub masa, ba cu branza, ba cu oua, ba cu rosii, ba cu carne si peste, ba cu pani comunisti),nu avea cum sa devina atat de bogat,cu salariul sau de bugetar si pensia de militian, ca sa sponsorizeze ex-senatorul . Este imbucurator faptul ca presa, incearca sa se distanteze de baronii PDL-isti pentru a-i descoperi pe USL-isti. Baroni, baroni, dar branza e tot pe bani ! Mai este un baron pe acolo, care are si radio si tv, coordonate de fratele sau, Liviu Nicolicea, ginerele fostului Prim secretar al PCR Mehedinti, Iulian Plostinaru, si anume, UNPR-istul Eugen Nicolicea, si mai tacut si mai discret, care a supt si suge prin consilii, AGA, etc, pe la Combinatul de apa grea, Termocentrala Halinga, Santierul Naval Severnav si Orsova, un alt clan periculos, lipsit de scrupule, cameleoni politici, emigranti in diferite partide dar, comunisti convinsi, fundamentalisti. Mass media lor: GALAXY, televiziune si radio. Sper ca DIICOT ii are pe lista urmatoarelor cazuri, de studiat.

+2 (4 voturi)