Un cetăţean ceh a fost găsit mort în Arestul Central al Poliţiei Capitalei. Bărbatul urma să fie extrădat pentru infracţiuni economice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Poliţiei Capitalei. FOTO Adevărul
Sediul Poliţiei Capitalei. FOTO Adevărul

Un cetăţean ceh arestat pentru a fi extrădat a fost găsit mort, sâmbătă dimineaţă, în celula sa din Arestul Central al Poliţiei Capitalei, au declarat oficiali ai instituţiei.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, a fost adus în Arestul Central al Poliţiei Capitalei după ce a fost arestat în vederea extrădării.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul ar fi suferit un infarct.

La faţa locului sunt poliţişti de la Serviciul Omoruri şi reprezentanţi ai Institutului Naţional de Medicină Legală, au precizat oficialii Poliţiei Capitalei.

Cetăţeanul străin a fost încarcerat vineri la Serviciul Independent de Reţinere şi Arestare Preventivă, în baza unui mandat european de arestare, emis de Curtea de Apel Bucureşti, pentru o perioadă de cinci zile, în vederea extrădării în Republica Cehă, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Bărbatul, urmărit în vederea arestării pentru săvârşirea de infracţiuni economice, a fost depistat vineri, când încerca să treacă fraudulos frontiera în Bulgaria, fiind escortat şi predat Arestului Poliţiei Capitalei de către poliţiştii din cadrul IPJ Giurgiu.

„Potrivit examenului medical de la momentul încarcerării, bărbatul nu prezenta semne de violenţă şi nici nu a declarat că ar avea afecţiuni medicale. În cursul acestei dimineţi, colegii de cameră i-au anunţat pe poliţişti despre faptul că bărbatul nu dădea semne de viaţă“, se mai arată în comunicatul Poliţiei Capitalei.

Medicul de serviciu de la Arest şi, ulterior, medicii de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov au încercat resuscitarea bărbatului, însă fără rezultat.

Anchetatorii urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs decesul cetăţeanului ceh.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite