Un Duster al Jandarmeriei Române a căzut într-un şanţ adânc de 1,5 metri, pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti. Executantul gropii, amendat | VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Maşina Jandarmeriei a fost serios avariată Captură video
FOTO Maşina Jandarmeriei a fost serios avariată Captură video

Un Duster al Jandarmeriei Române a ajuns într-un şanţ adânc de peste 1,5 metri, în această dimineaţă, pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti. Conducerea Jandarmeriei Române spune ca din primele date ale anchetei reiese că şoferul a pierdut controlul volanului. În acelaşi timp, Brigada Rutieră a amendat executantul gropii pentru nesemnalizarea corespunzătore a lucrării ce se află în curs de execuţie.

UPDATE În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public, anunţă Poliţia Rutieră.

„Facem precizarea că Brigada Rutieră a aplicat o sancţiune contravenţională executantului pentru nesemnalizarea corespunzătore a lucrării ce se află în curs de execuţie”, se arată într-un comunicat.

UPDATE „Referitor la accidentul in care a fost implicată o maşină a Jandarneriei, facem precizarea că aceasta se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroeşti. Pe strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în şanţul cu o lăţime de aproximativ 1 metru şi adânc de peste 1,5 metri. Imediat, după producerea acestui accident, şoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero”, se arată într-un comunicat remis Adevarul.

Maşina Jandarmeriei a căzut într-un şanţ săpat de muncitori pe marginea şoselei, pentru schimbarea unor ţevi. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. 

duster

Totul s-a întâmplat, în această dimineaţă, pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti, în zona Institutului Clinic Fundeni.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă maşina a fost serios avariată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite