Un escroc, dat în urmărire, a fost împuşcat în burtă şi în picior după ce a fugit de poliţiştii care l-au depistat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat în vârstă de 25 de ani, care era dat în urmărire pentru înşelăciune, este internat la Spitalul Penitenciar Rahova după ce a fost împuşcat în burtă şi în picior de poliţişti pentru că a refuzat să se predea deşi a fost somat.

Potrivit unui comunicat emis de Poliţie Capitalei, în noaptea de 1 spre 2 martie, agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie, aflaţi în timpul unei patrule, au depistat un bărbat, în vârstă de 25 de ani, urmărit naţional, pe numele lui existând un mandat de arestare preventivă pentru înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

În momentul în care i-a văzut pe poliţişti, acesta a rupt-o la fugă, iar cei doi agenţi de poliţie au plecat în urmărirea sa. 

„Agenţii l-au somat verbal de mai multe ori, după care au executat patru focuri de avertisment în plan vertical. Nici de această dată, bărbatul nu s-a supus somaţiei, fapt pentru care s-a efectuat foc în plan orizontal inferior, la nivelul picioarelor”, se arată în documentul citat.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat şi transportat la cea mai apropiată unitate medicală, unde a fost operat, în acest moment fiind internat în Spitalul Penitenciarului Rahova.

Incidentul face obiectul unor verificări efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei.

Ionuţ Alexandru Toma, zis Andru era urmărit după ce a fost arestat în lipsă într-un dosar de înşelăciune prin telefon prin metoda "accidentul". 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite