Un fost poliţist a primit o diplomă de merit, deşi este acuzat că ar fi câştigat peste 20.000 de euro din amenzi ilegale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un poliţist arestat a primit o diplomă de merit
Un poliţist arestat a primit o diplomă de merit

Un poliţist acuzat de înşelăciune a fost premiat de şefii săi cu o diplomă pentru meritele sale. Acesta a fost arestat după ce a continuat să dea amenzi în trafic, deşi era ieşit la pensie.

Poliţistul acuzat este descris de şefii lui ca „un profesionist care a ajutat la dezvoltarea valorilor instituţiei.” Acesta a primit o diplomă de merit de la ultimul său loc de muncă, Inspectoratul General de Imigrări.

El şi un alt fost coleg au păstrat uniformele de poliţişti, dar şi numere de înmatriculare ale Ministerului de Interne. Le-au folosit ca să oprească în trafic zeci de şoferi pe care i-au sancţionat. Anchetatorii spun că impostorii ar fi câştigat peste 20.000 de euro din amenzi de circulaţie. Acum două luni însă, au fost prinşi de adevăraţii poliţişti, conform Digi24.

Cei doi pensionari au fost prinşi de anchetatori când ăşi desfăşurau activitatea. La audieri au ajuns purtând uniformele păstrate din vremea în care erau poliţişti.

Cel care şi-a Încheiat cariera la Inspectoratul General pentru Imigrări din cadrul Ministerului de Interne, avea pregătită o diplomă, la fel ca şi colegii săi care s-au pensionat.

Bărbatul nu a apucat să primească distincţia deoarece se află în continuare în arest. Totodată, conducerea inspectoratului a decis să-i retragă diploma. Asta după ce a aflat de la presă că bărbatul este arestat.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite