Un georgian s-a îmbătat atât de tare, încât a trecut graniţa în România fără să-şi dea seama VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a fost reţinut FOTO Poliţia de Frontieră
Bărbatul a fost reţinut FOTO Poliţia de Frontieră

Un cetăţean georgian aflat în stare de ebrietate a fost prins de poliţiştii de Frontieră când a încercat să intre ilegal în România.

„În data de 10 ianuarie., în jurul orei 00.40, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Darabani - I.T.P.F. Iaşi au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere a frontierei de stat, ce funcţionează pe principiul termoviziunii, o persoană care a trecut frontiera de stat din Ucraina în României“, se arată în comunicatul Poliţiştilor de Frontieră. 

Bărbatul în vârstă de 35 de ani a fost reţinut sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, persoana urmând a fi predată autorităţilor ucrainene, în vederea continuării cercetărilor. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul este cetăţeanul georgian, se se afla în stare de ebrietate şi are interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

La cercetări, cetăţeanul georgian a declarat faptul că pe fondul stării de ebrietate a trecut ilegal frontiera de stat în România, el locuind în Ucraina împreună cu familia.

.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite