Un reporter de la "Washington Post" va urmări procesul unui rrom

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Travis Fox, corespondent al celebrei publicaţii americane "Washington Post", va veni astăzi la Iaşi pentru a face câteva cadre în timpul unui proces derulat la tribunal. "Pot confirma că am

Travis Fox, corespondent al celebrei publicaţii americane "Washington Post", va veni astăzi la Iaşi pentru a face câteva cadre în timpul unui proces derulat la tribunal.
"Pot confirma că am primit din partea
Washington Post
o cerere de acreditare pe numele domnului Travis Fox. Dumnealui va veni mâine (astăzi - n.r.) pentru a lua imagini de la un proces. Mai multe amănunte nu pot să vă dau", a declarat Diana Cheptine, purtător de cuvânt la Tribunalul Iaşi. Potrivit unor surse neoficiale, Travis Fox este interesat de fenomenul discriminării şi intenţionează să fie prezent la un proces între familia lui Constantin Pandele, cetăţean de etnie rromă din Târgu Frumos, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi Consiliul Local Tg. Frumos. El vrea să realizeze şi o pagină web pentru celebrul cotidian în care vor fi prinse mai multe imagini preluate de la instanţele româneşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite