Un român din Anglia şi-a ucis partenera cu o foarfecă pentru că nu i-a plăcut cum voia să se tundă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Evening Standard
Foto Evening Standard

Vasile Bratu, în vârstă de 40 de ani, rezident în Londra, a fost condamnat în Marea Britanie la 21 de ani de închisoare, după ce şi-a ucis partenera, Constanţa Bunea, cu o foarfecă. Acesta a mărturisit autorităţilor că a recurs la acest gest deoarece nu era de acord ca femeia să se tundă.

Tragedia a avut loc 4 aprilie, în baia din apartamentul femeii de 49 de ani, anunţa Poliţia Metropolitană din Londra. Potrivit sursei citate, victima locuia împreună cu agresorul într-un bloc din cartierul Plumstead, scrie Ziare.com.

Poliţiştii şi medicii au fost alertaţi chiar de Vasile Bratu, iar aceştia au găsit-o pe femeie sângerând puternic. „În ciuda eforturilor paramedicilor, victima a decedat în aproximativ o oră”, precizează Poliţia londoneză, care arată că medicii legişti au stabilit cauza morţii ca fiind o plagă înjunghiată cu foarfeca.

Vasile Bratu şi-a negat prima dată faptele, spunând că femeia a căzut pe o foarfecă. Totuşi, poliţia a analizat locuinţa şi a fost găsită deteriorată încuietoarea uşii de la baie, semn că victima s-ar fi adăpostit acolo pentru a scăpa de agresor.

Pus în faţa evidenţelor, Vasile Bratu a susţinut că totul a început după ce partenera sa l-a anunţat că voia să-şi tundă părul, însă el nu credea că i s-ar potrivi. De aici a început un scandal care s-a terminat tragic.

Victima, Constanţa Bunea, locuia de trei ani în Londra, notează My London. „Cuplul era împreună de trei ani. Cei doi s-au întâlnit online chiar înainte ca doamna Bunea să se mute în Marea Britanie, la muncă, în august 2019. Bratu, tatăl a trei copii, depindea de veniturile doamnei Bunea pentru a trăi”, menţionează sursa citată.

„Vasile Bratu a forţat-o să aibă un stil de viaţă nefericit. A controlat-o şi s-a folosit de ea pentru banii pe care îi câştiga. În mod tragic, ea nu a putut niciodată să recunoască situaţia ei şi a spus familiei sale că era mulţumită lucrând într-o brutărie românească din Londra”, a arătat procurorul de caz.

Joi, 21 octombrie, românul a fost condamnat pentru crimă şi va executa o pedeapsă de 21 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite