Un român a fost condamnat la 112 ani de închisoare în Spania, după ce şi-a violat cele două fiice şi le-a lăsat însărcinate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
catuse FOTO cna.md

S112 ani şi jumătate de închisoare este pedeapsa record administrată de o instanţă superioră din Spania unui român după ce acesta şi-a  violat cele două fiice şi le-a lăsat însărcinate. Decizia luată de Curtea Superioară din Castilla y Leon este definitivă.

Judecătorii acestei instanţe au confirmat condamnarea iniţială de 112,5 ani de închisoare primită de Petrică C., pentru agresiune sexuală şi abuz împotriva celor două fiice ale sale, între 2015 şi 2017, când cele două fete aveau 15 şi 16 ani. Ambele adolescente au făcut întreruperi de sarcină, medicul fiind cel care a alertat autorităţile. 

Condamnarea iniţială s-a dat pe 05 iulie 2018. Atunci, Secţia Penală a Instanţei Provinciale a constatat că individul se face vinovat de opt infracţiuni sexuale şi, pe lângă pedepsa cu închisoarea,  a fost obligat să plătească câte10.000 de euro fiecărei fete. 

Conform autorităţilor spaniole, calvarul fetelor a început în anul 2015. În urma violurilor repetate, cele două fete au rămas gravide în lună aprilie 2017, iar în luna iunie au mers la medic pentru întreruperea sarcinilor.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite